X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Bloemen of een cadeau laten bezorgen? Bestel vandaag nog!
Verse verrassingen, bloemen met iets extras? Bepaal zelf je bezorgdag!
Bloemen
 1. Bekijk in 360° Pioenrozen Ze zijn er weer!

  Pioenrozen
  Ze zijn er weer!

  Bestel v.a. € 23,95
 2. Bekijk in 360° Bijzondere bloemen met o.a pioenen

  Bijzondere bloemen
  met o.a pioenen

  Bestel v.a. € 34,95
 3. Bekijk in 360° Pioenrozen Ze zijn er weer ...

  Pioenrozen
  Ze zijn er weer ...

  Bestel v.a. € 23,95
 4. Bekijk in 360° Pioenrozen en zomerbloemen

  Pioenrozen en
  zomerbloemen

  Bestel v.a. € 28,95
Overzicht van alle kaartjes
Bekijk en bestel nu!
Bloemkaartje
Klantbeoordelingen
Bekijk ons gastenboek
 1. Blokhuis uit Roermond zei op 15-07 en bestelde o.a. "Boeket Alstroemeria (lang houdbaar)"

  De bloemen zijn goed ontvangen. Mooi boeket.

 2. Tineke uit Toldijk zei op 15-07 en bestelde o.a. "Bos zonnebloemen"

  Bezorgkosten vind ik erg hoog. Boeket verder keurig verzorgd.

 3. Marga uit 's-Gravenhage zei op 14-07 en bestelde o.a. "Biedermeier ca. 25cm blauw paars wit"

  Fijne service!
  IK ben zelfs nog gebeld inzake het bezorgadres.
  Prachtige biedermeier bedoeld voor begrafenis.
  Erg tevreden.

Pioenroos boeket

Wist u dat de pioenroos eigenlijk helemaal niet tot de rozenfamilie behoort? Gezien de naam zou u verwachten van wel, maar toch is het niet zo. Dit doet natuurlijk echter geen afbreuk aan het feit dat pioenrozen prachtige en sierlijke bloemen zijn. Pioenrozen kunnen heel mooi verwerkt worden tot een schitterend pioenroos boeket, maar kunnen ook als losse bloemen op een vaas worden gezet. Pioenrozen zijn te koop in uiteenlopende kleuren, van wit en lichtroze tot donkerroze en paars. Geen enkel pioenroos boeket is dan ook precies hetzelfde. Neem een kijkje op onze website BoeketCadeau.nl om te zien hoe we pioenrozen tot een mooi boeket weten te verwerken.

Pioenrozen boeket bestellen

Een pioenroos boeket is niet zomaar een boeket. Het is een boeket waar de kleuren vanaf spatten. Vooral de donkerroze en lichtroze varianten zijn zeer gewild. Maar ook witte pioenrozen kunnen prachtig tot een boeket worden verwerkt. Pioenrozen zijn volle bloemen waardoor u ook een vol boeket kunt verwachten wanneer u een pioenroos boeket bestelt op BoeketCadeau.nl. Wilt u een kleurrijk gemêleerd boeket? Kies dan voor de variant waarbij pioenrozen gecombineerd worden met andere zomerbloemen. Of wat dacht u van ons boeket genaamd ‘bijzondere bloemen’? Dit boeket bestaat uit diverse bijzondere bloemen die allemaal iets speciaals hebben, waaronder enkele Coral Sunset pioenrozen. Deze soort heeft een dichte roze knop die tijdens de bloei van roze naar zalm en tot slot wit verkleurt. Deze bijzondere bloem maakt uw pioenroos boeket extra bijzonder!

Bos pioenrozen bestellen

Naast een boeket pioenrozen in uiteenlopende samenstellingen kunt u bij ons natuurlijk ook enkele losse bloemen bestellen. Nadat u het gewenste bosje bloemen heeft geselecteerd kunt u aangeven hoeveel losse bloemen u wenst te ontvangen. Denk bijvoorbeeld aan 8 of 10 pioenrozen. Ook kunt u hierbij aangeven welke kleur of kleuren u wenst te ontvangen. Zoals hierboven al even is benoemd zijn pioenrozen te koop in vier verschillende kleuren: wit, lichtroze, donkerroze en paars. Naar welke kleur of kleuren gaat uw voorkeur uit?

BoeketCadeau: meer dan alleen bloemen

Bij BoeketCadeau kunt u naast diverse bosjes en boeketten bloemen ook andere cadeaus kopen. Zowel los als in combinatie met een mooi boeket bloemen. Speciaal voor alle tortelduifjes hebben we een aparte categorie op onze website geplaatst. Wilt u uw partner, geliefde of ander dierbaar persoon eens flink in de watten leggen? Onder de categorie ‘romantisch’ op onze website vindt u alle mogelijke cadeau opties. Natuurlijk hebben we ook andere cadeaus in ons ruime assortiment, bijvoorbeeld voor de feestdagen. Zo bent u bij ons aan het juiste adres wanneer u nog op zoek bent naar een geschikt cadeau voor onder meer Moederdag, Vaderdag en Pasen.

Bestel uw pioenroos boeket op BoeketCadeau.nl

Uw pioenroos boeket bestelt u eenvoudig, snel en veilig op BoeketCadeau.nl. Bij ons hoeft u geen account aan te maken en kunt u binnen een beveiligde omgeving betalen. We beschikken over een Thuiswinkel Waarborg. Zo weet u zeker dat u vertrouwd bij ons kunt bestellen. Onze klanten zijn allemaal zeer te spreken over de producten en de service die wij leveren. Ervaar het zelf en bestel vandaag nog uw favoriete pioenroos boeket. Met onze versgarantie van 7 dagen kunt u er nog minimaal een week lang plezier van hebben!

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden