X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen

Waarom BoeketCadeau.nl

Boeketten en bloemwerk maken van kwaliteitsbloemen, dat is waar wij goed in zijn! Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het verkopen van bloemen en zijn echt bloemist. Onze kracht is dat wij een dagelijks een breed assortiment bloemen inkopen en daar vooral mooie boeketten mee maken die bezorgd worden in Nederland, 6 dagen per week. Samen met andere mooie cadeaus werken wij dagelijks met toewijding aan uw bestelling. Daarbij vinden wij het belangrijk dat er bezorgd wordt wat u heeft besteld! Bij BoeketCadeau.nl vinden wij service erg belangrijk. Op de website vindt u een pagina met boeketten, een pagina met rozen, een pagina met bloemstukken en rouwbloemen.

 

Hoe werken jullie bij BoeketCadeau.nl

De boeketten die wij maken worden  uitsluitend gemaakt door gediplomeerde bloembinders. Doordat wij elk boeket zelf samenstellen en dagelijks wisselende verse bloemen hebben, wordt elk boeket een mooie creatie. U kunt van elk boeket uw eigen prijs bepalen en bovendien kunt ook het aantal rozen zelf bepalen. Ook cadeaus verpakken wij zelf, en kunnen gecombineerd worden met een boeket bloemen of een cadeau in één luxe geschenkdoos. Voor het bezorgen maken wij gebruik van vervoerders. Onze cadeaus bestaan uit: geboortecadeauswijn, champagne, chocolade, fruitmanden, heliumballonnen en romantische knuffelcadeaus.  Onze pakketten worden  om 17.00 uur opgehaald door de vervoerder.  Dus bestel tijdig uw bloemen of cadeau zodat wij genoeg aandacht aan uw bestelling kunnen besteden.
Wilt u bloemen voor dezelfde dag bestellen of bestelt u in de avond voor levering de volgende dag? Dat kan ook, maar dan bezorgt een andere plaatselijke bloemist uw bestelling. 

 

 

Onze boeketten worden geleverd in een transportverpakking. De stelen van de bloemen staan in een speciaal ontworpen bakje. Dit bakje is her te gebruiken nadat u heeft bijgevuld met water. 

Wat is het verschil tussen BoeketCadeau.nl en andere online bloemen aanbieders?

BoeketCadeau.nl is geen verzendorganisatie. Een verzendorganisatie verkoopt de order en de levering vindt altijd plaats door een plaatselijke bloemist. De bezorgende bloemist ontvangt nooit het hele bloemenbedrag dat u heeft betaald. Een groot deel gaat naar de verzendorganisatie, die zoveel winst maakt dat er o.a dure TV- reclames van gemaakt kunnen worden.

Ook worden onze boeketten niet aan de lopende band door ongediplomeerde bloembinders bij elkaar gepakt, door online aanbieders die de verkoop van kaarten hebben zien dalen en hun focus op de verkoop van bloemen hebben gericht. De bezorgkosten die worden berekend aan de klant zijn  lager dan de werkelijke bezorg kosten. De meerkosten worden ongetwijfeld berekend in de waarde van de bloemen die u ontvangt.

Er zijn ook online bloemen aanbieders waarbij de prijzen exclusief BTW worden aangeboden of de prijs van de bezorgkosten exclusief BTW.
Bij BoeketCadeau.nl zijn alle prijzen wel inclusief  BTW.

Ook BoeketCadeau.nl werkt samen met plaatselijke bloemisten, afhankelijk van het bestelmoment of indien BoeketCadeau zelf de gewenste materialen niet (meer) beschikbaar heeft. 

BoeketCadeau.nl heeft niets te maken met Fleurop of Topbloemen. Ook zijn bij geen leverancier van de bloemencadeau bon.

 

BoeketCadeau.nl: Een eerlijke betrouwbare leverancier met ervaring in bloemen en bloemenverzorging.

Lees in ons gastenboek eens de ervaringen van onze klanten. Wij streven naar een 100% tevredenheids garantie, maar kunnen desondanks niet voorkomen dat er wel eens iets minder goed gaat dan wij zouden willen. Ook daar zijn we eerlijk in. Daarom leest u op onze website ook revieuws van klanten die minder tevreden zijn en niet alleen alleen positieve reacties zoals bij onze collega's.

 

Extra informatie over bloemen, verzorgingstips en besteltips per gelegenheid

Wij hebben onze ervaring in bloemen voor u samengevat in ons bloemen ABC. De meest gebruikte bloemen in ons assortiment kunt u hier vinden. Bekijk ook eens de video’s met verzorgingstips van bloemen. Ook dat is de service van BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl in beeld bekijk in anderhalve minuut:

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden