X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen

Informatie voor rouwbloemen te bestellen

 

Keuze

Rouwboeket of rouwstuk
Lint of rouwkaart
 

Bezorgen

Waar bezorgen
Wanneer bezorgen
Op tijd bezorgen

Overig

Bloemen na de uitvaart
Speciale wensen
 

Het bestellen van rouwbloemen doet u niet dagelijks.
BoeketCadeau.nl geeft u hierbij nuttige informatie die van pas kan komen bij het maken van een keuze bij het bestellen van rouwbloemen.

 

Een rouwboeket of een rouwstuk bestellen?

Een rouwboeket:

Een rouwboeket is een boeket waarbij de bloemen zo gebonden zijn, dat dit boeket op of naast de kist gelegd kan worden. Normaal gesproken is een boeket bloemen rond gebonden, maar een rouwboeket heeft een platte achterkant. De bloemen beschadigen dan niet als deze worden neergelegd op de kist.  Een rouwboeket heeft tot de uitvaart water nodig en moet tot de uitvaart in een vaas met water gezet worden. Een rouwboeket kunt u bestellen vanaf € 39,95

Een rouwstuk:

Een rouwstuk is een bloemenarrangement op steekschuim. Een rouwstuk kan in verschillende vormen worden gemaakt. Is een rouwstuk rond dan spreken we van een rouwbiedermeier. Een rouwstuk kan ook in de ovale of druppelvorm worden gemaakt. Een rouwstuk kunt u bestellen vanaf € 80,00

Een rouwstuk of rouwboeket laten bezorgen?

Een rouwboeket is kleiner dan een rouwstuk. Of u kiest voor een rouwstuk of een rouwboeket is afhankelijk van de verhouding die u had met de overledene. Familieleden bestellen vaak een rouwstuk voor op de kist. Staat u verder van de overledene af, dan kan een rouwboeket ook volstaan.

 

 

Een lint of een rouwkaart?

Een rouwlint:

Een rouwarrangement kan worden voorzien van een bedrukt lint.  Een rouwlint kost € 17,50. U krijgt dan 2 linten waarop u zelf een tekst kunt bepalen. Gebruikelijk is dat op 1 lint een tekst komt en op het andere lint de afzenders of namen. De kleur lint wordt afgestemd op de kleur van het arrangement.  Nadat u een rouwboeket of rouwstuk in de winkelwagen heeft geplaatst, kiest u op de volgende pagina eerst voor de afleverdatum. Daarna heeft u de keuze om te kiezen voor een rouwlint en de tekst in te voeren.

Een rouwkaart:

Rouwkaarten zijn er in 3 soorten: Blanco, Rust Zacht, of Een laatste groet. Een rouwkaart kost € 2,75
De keuze voor een lint of rouwkaart komt u tegen tijdens het bestelproces.

Tekst voorbeelden voor rouwkaarten en linten:

Een laatste groet Veel liefs Rust Zacht Eindelijk rust Goede reis
Vaarwel Tot weerziens Voor altijd in mijn hart Dag lieve ... We zullen je missen
Ik zal je nooit vergeten Woorden schieten tekort Rust in vrede Met liefde gegeven Met grote dankbaarheid
Bedankt lieve ..... Bedankt voor wie je was Jij blijft in onze herinnering Bedankt voor de fijne tijd Met oprechte deelneming
Tot het einde gestreden We houden van je Vechten hoeft niet meer Rust nu maar uit Je was zo lief voor ons
In onze harten leef je voort We zullen je niet vergeten Bedankt voor alle liefde Uit het oog,niet uit het hart Heel veel liefs

 

 

Waar laat ik rouwbloemen bezorgen?

U laat rouwbloemen bezorgen op het adres waar de overledene opgebaard ligt. Dit kan een huisadres zijn, of een uitvaartcentrum. De rouwbloemen gaan met de kist mee tijdens de uitvaart.  Bloemen bezorgen bij een crematorium kan alleen op de dag van de uitvaart. Een crematorium neemt alleen bloemen aan op de dag dat de overledene er is/komt. Wilt u de postcode van het uitvaartcentrum opzoeken, ga dan naar www.postcode.nl.

 

 

Wanneer laat ik rouwbloemen bezorgen?

Ons advies is om de bloemen te laten bezorgen voor het moment van afscheid nemen. Is er geen gelegenheid tot afscheid nemen, dan is bezorging een dag voor de uitvaart voldoende. Wilt u langer dan 2 dagen voor de uitvaart de bloemen laten bezorgen, dan is het belangrijk dat een rouwstuk bijgevuld wordt met water. Onze ervaring is dat dit niet bij alle uitvaartcentra gebeurt.

BoeketCadeau.nl kan 6 dagen in de week bezorgen, van maandag tot en met zaterdag.

 

Op tijd bezorgen?

Wij verzoeken u tijdens het bestelproces aan te geven de datum en tijd van de uitvaart. Wij weten dan de dag van de uitvaart en hoe laat de uitvaart begint. Wij houden daar rekening mee met de tijd van het bezorgen van de bloemen.  Begint de uitvaart voor 12.00 uur? Bestel uw rouwbloemen dan uiterlijk een werkdag voor levering voor 15.00 uur.  Uw bestelling wordt handgemaakt en ook voor bezorging is enige tijd nodig.

 

 

Bloemen na de uitvaart

Het is niet vreemd om na een uitvaart alnog bloemen te sturen. De rouwbloemen gaan met de kist mee tijdens de uitvaart. Een sterkte boeket voor de nabestaande dat bezorgd wordt na afloop van de uitvaart kan heel toepasselijk zijn. Vaak wordt dan gekozen voor een boeket met ingetogen kleuren zoals wit.

 

 

Speciale wensen?

Heeft u speciale wensen voor een bepaalde bloemsoort? Ieder rouwarrangement is uniek en wordt gemaakt door een vakkundige bloembinder. Neem contact op met de klantenservice als u een andere samenstelling wenst dan afgebeeld. U kunt ons bereiken via telefoon 023-5.26.59.09

 

Voor het bestellen van rouwbloemen bezoekt ga naar: rouwbloemen.

Voor het bestellen van bloemen voor na de uitvaart ga naar: bloemen bezorgen.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden