X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 6,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Onze favoriete bloemen met kerst!

07-12-2021

We gaan alweer richting kerst! De eerste kerstfilms staan op Netflix, de radio’s beginnen voorzichtig met het draaien van kerstmuziek en de straten zijn versierd met gezellige lampjes. Kerst gaat tegenwoordig ook hand in hand met bloemen. Denk maar aan kerstkransen en de befaamde mistletoe. Op school maken de kinderen kerststukjes en er komen mooie boeketten met kerstbloemen op tafel. Wat ons betreft horen bloemen echt bij kerst!

Bloemen met kerst

Bloemen passen perfect bij de kerstsfeer. Je ziet ze in de decembermaanden veelvuldig terug in allerlei bloemstukken en boeketten. Ook bij BoeketCadeau vind je diverse boeketten en kerststukken met mooie bloemen. Benieuwd naar onze favorieten?

Ilex verticillata

Zonder bes geen kerst wordt er ook weleens gezegd. Daarom op nummer 3 de Illex verticillata. De takken met hun opvallende, glimmende rode bessen kunnen in de vaas worden gezet, maar zijn ook prachtig in bloemstukken en kerststukjes.

Lisianthus

Een natuurlijke schoonheid. Haar wortels liggen in het Wilde Westen. Ze staat voor onder andere dankbaarheid en dit maakt haar hét perfecte cadeau voor kerst.

Amaryllis

Een echte winterbloem die prachtig bloeit in de decembermaand. De Amaryllis doet het erg goed in kerstboeketten. Na de bloei kunt u de bol weer in de tuin planten voor een volgende bloeironde.

Een boeket met deze kerstbloemen

De kans is groot dat u er al over na zat te denken, maar bij deze nogmaals: het wordt tijd dat u bovenstaande bloemen eens zelf gaat ontdekken. U kunt iemand aan de hand van een kerstboeket een fijne kerst wensen of bedanken voor haar hulp het afgelopen jaar. Of als u niet bij het kerstdiner kan zijn maakt een boeket bloemen een hoop goed.

BoeketCadeau.nl heeft ook dit jaar een nieuwe collectie kerststukken en kerstboeketten speciaal voor u samengesteld. Het wordt een prachtige kerst! Onderstaand enkele items. Bekijk het hele assortiment op de pagina kerststukken bezorgen.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden