X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

6 tips om het meest uit je zomervakantie te halen

25-07-2017

Ben je ook zo toe aan zomervakantie? Of je nu een drukke baan hebt of niet, voor een gezin zorgt of voor andere familieleden, er zijn genoeg momenten dat je jezelf voorbij loopt. Het kan zelfs zijn dat je je daardoor aan het begin van de vakantie ziek voelt. Wil je het meeste uit je zomervakantie halen, ervoor én erna, begin dan met het lezen van deze blog!

Zomervakantie met boeketcadeau.nl

1. Het begint met de voorpret

Weet je eenmaal waar je naartoe gaat, dan kan de pret beginnen. Pak er een reisgids bij, stippel je route uit of ga vast vakantie-inkopen doen. Door te fantaseren over je vakantie, maak je al direct gelukstofjes aan, die stressgevoelens verminderen. En vergeet niet je familie of buren te vragen je planten te verzorgen als jij straks weg bent!

2. Begin op tijd met inpakken

Heb je een drukke baan, dan is de kans groot dat je tot het laatste moment je taken goed wilt afronden. Als je dan nog snel moet inpakken en direct op reis gaat, duurt het langer voor je echt kunt ontspannen. Begin daarom een week van te voren al met kleine beetjes inpakken.

3. Maak herinneringen

Natuurlijk is het leuk om een aandenken aan je vakantie mee te nemen. Toch maakt shoppen je maar heel even gelukkig. Veel waardevoller zijn je herinneringen aan alles wat je beleefd hebt. Ga dus vooral op avontuur. Doe spannende dingen waarvan je dacht dat je die niet durfde en maak plezier met je medevakantiegangers.

4. Snuif bijzondere geuren op

Bijna niets is zo krachtig als geur. Geuren die je doen denken aan de familievakanties van vroeger, maken jaren later die vakanties weer even levendig. Wees daarom alert op alle bijzondere geuren tijdens je vakantie. Ruik de kruiden die ze in je vakantieland gebruiken, of de zoete geuren van de exotische bloemen. Maar ook door een andere shampoo of doucheproduct te gebruiken dan thuis bouw je een geurherinnering op.

5. Houd een reisdagboeket bij

Schrijven werkt heel goed tegen stress. Al schrijvende orden je je gedachten en doorbreek je denkpatronen. Schrijf op vakantie elke dag op wat je die dag beleefd hebt én waar je dankbaar voor bent. Dit is niet alleen leuk om na je vakantie terug te lezen, maar kan ook het begin van een nieuwe gewoonte zijn.

Zomervakantie met boeketcadeau.nl

6. Maak foto's van de natuur in plaats van gebouwen

Op vakantie heb je de neiging om toeristische trekpleisters te fotograferen. Maar daar bestaan al genoeg foto’s van! Maak in plaats daarvan foto’s van een mooie zonsondergang, een zonnige weide, of kleurig bloemenveld. Na de vakantie toveren die foto’s direct een glimlach op je gezicht.

Zomervakantie met boeketcadeau.nl

 

Wij wensen je een fijne zomervakantie toe! 


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden