X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

4x soorten van het bonte boeket voor deze zomer

28-07-2022

Als het ergens iets te bont aan toegaat, roept dat waarschijnlijk verkeerde associaties op bij anderen. Het bonte boeket is echter een mooi voorbeeld van iets waaruit blijkt dat ‘bont’ wel degelijk een positieve associatie op kan roepen. Het bonte boeket dankt zijn namelijk aan de wijze waarop het bloemstuk gepresenteerd wordt, namelijk op een speelse manier waarbij de diverse bloemen wat wilder worden ingestoken en je niet altijd even goed ziet waar de ene bloem stopt en de andere begint.

Aangezien het bonte boeket onlosmakelijk verbonden is met de zomer, die momenteel volop gaande is, vinden we het bij Boeketcadeau hoog tijd om verschillende varianten van het bonte boeket uit te lichten.

Bont vintage boeket

Retroliefhebbers opgelet! Want als je verknocht bent aan alles wat te linken is aan de periode tussen 1950 en 1980, dan is het bont vintage boeket het bloemstuk dat je deze zomer halen moet bij Boeketcadeau. Het boeket bevat vele pauwveren en bestaat ook nog eens uit zijdebloemen, zodat je er lang profijt van hebt. Daarnaast wordt het boeket geleverd in een unieke pot, zodat je die zelf niet meer hoeft aan te schaffen zodra onze koerier bij je aan de deur staat. Ideaal!

Bont plukboeket

Het bont vintage boeket was met 75 cm hoogte al geen kleine jongen, maar met het bont plukboeket doen we er nog een schepje bovenop. Deze is namelijk nog 10 centimeter langer en is ook voorzien van de pauwveren waar we het net over hadden. Het grote verschil met het andere boeket, is dat deze gepresenteerd wordt in een glazen pot, die doet denken aan een soort melkbus. Het zand onderin de bodem zorgt voor een mooi geheel in combinatie met de kunstbloemen.

Speels boeket bont

Ook voor de klanten die meer gebaat zijn bij ‘echte’ bloemen, hebben we wat op voorraad. Het speels boeket bont is verkrijgbaar in drie verschillende standaardmaten, maar is ook te customizen op basis van het bedrag dat je betaalt. De speelsheid van dit boeket komt met name voort uit de gele, roze en paarse bloemen, die zorgen voor een bepaald contrast.

Boeket bont met hartjes

Gieren de lente- en zomerkriebels door je lichaam bij het bekijken van je liefde? Laat je gevoel van liefde spreken door een bont boeket met hartjes te bestellen. Dit boeket bestaat zowel uit bloemen als uit figuren die een hart moeten uitbeelden. De overheersende rode kleur maakt dit tot een boeket dat veel gegeven wordt door geliefden. Vier de zomer met Boeketcadeau en bestel jouw exemplaar!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden