X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

4x redenen om 8 maart vrouwendag bloemen te geven

04-03-2022

8 maart staat de Internationale Vrouwendag weer op de agenda. Traditiegetrouw worden op deze dag vrouwendag bloemen overhandigd aan moeders, oma's en andere dames die het verdienen. Deze dag werd ooit in het leven geroepen om op te komen voor vrouwen, aangezien ze destijds over veel minder rechten beschikten dan vandaag de dag. Hoewel de gang van zaken anno 2022 stukken beter zijn dan destijds, is er nog altijd een flinke slag te slaan. Met vrouwendag bloemen steunt u andere vrouwen op deze symbolische dag. Boeketcadeau geeft u in dit blog 4 andere reden om vrouwendag bloemen te geven.

Kwetsbaar in het nieuws

Wie kort op het nieuws zit, valt op dat vrouwen het de laatste jaren zwaar te verduren hebben gekregen. Juryleden uit bekende programma's en hooggeplaatste functionarissen maakten jarenlang misbruik van hun machtspositie, terwijl hun collega's de ogen sloten. Deze heftige berichtgeving onderstreepte de kwetsbare positie nog maar eens waarin vrouwen verkeren. Vrouwendag bloemen vormen een mooie steunbetuiging aan alle vrouwen ter wereld.

Ondergewaardeerd in het bedrijfsleven

Hoewel vrouwen steeds vaker plaatsnemen op de hoogste stoel binnen het bedrijf, is er nog steeds een kloof die soms onoverbrugbaar lijkt. Wist u dat er meer directeuren in Nederland zijn met de naam Peter, dan vrouwen? Een bizar feitje, waar u het zijne van kunt denken. Heeft u wel een teamleider of directrice als manager? Zet diegene dan in het zonnetje met een mooi paar vrouwendag bloemen.

Onverwachter dan op moederdag

Vrouwen kunnen ietwat beteuterd zijn als ze geen boeket ontvangen op moederdag. Op Internationale Vrouwendag zijn minder vrouwen zich bewust van deze dag. Overhandigt u daarom een paar vrouwendag bloemen op 8 maart, dan zal de verrassing vele malen groter zijn.

Jubileumdatum

Internationale Vrouwendag bestaat in sommige landen al sinds 1907, maar in 1922 werd er internationaal gehoor gegeven aan deze dag. In dat jaar werd er besloten dat 8 maart de datum zou worden waarop we met z'n allen stilstaan bij deze dag. In feite kunt u dus zeggen dat de Internationale Vrouwendag komende week zijn 100e verjaardag viert!

Bloemen op vrouwendag geven

Heeft dit blog u enthousiast gemaakt over Internationale Vrouwendag? Bloemen op vrouwendag geven kan erg makkelijk dankzij Boeketcadeau. We bieden een mooi assortiment aan en besteden veel zorg aan de samenstelling van onze boeketten. Zoek vandaag nog een mooi boeket uit en kies de gewenste bezorgdatum!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden