X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

3 manieren om met bloemen de start van de zomer in uw huis en hart te brengen

19-06-2019

Met de start van de zomer willen veel mensen de verbazingwekkende bloemengeuren van het seizoen binnenshuis halen. Met de verse zomerbloemen van BoeketCadeau kan elk deel van uw huis aanvoelen als de zomer! Van uw veranda tot de eettafel, een kleurrijk boeket herinnert ons aan de lange zomerdagen en warme zomerbriesjes in het verschiet. Met de zomerse boeketten van BoeketCadeau kan u met gemak een perfect zomerse aanvulling aan uw interieur creëren.

1. De zomer is een tijd om te vieren!

Van een familiereünie in de achtertuin tot een elegant avondfeest, een prachtig arrangement van bloemen voegt precies het juiste detail toe aan elk feest. Een boeket van veldgeplukte bloemen kan bijvoorbeeld precies datgene zijn wat je nodig hebt om de zomer naar je feest te brengen! Maar wanneer je het aanbod van BoeketCadeau online bekijkt, dan merkt u meteen op dat hier heel wat arrangementen u vrijwel meteen een zomers gevoel geven! Of u nu op zoek bent naar een zomers boeket voor uw veranda, serre of terras, met zoveel boeketten om uit te kiezen, BoeketCadeau heeft voor iedereen een boeket!

De dagen van de zomer kunnen lang en intens zijn met heldere kleuren en een geurige geur van een reeks bloemen en planten. BoeketCadeau kan u helpen ervoor te zorgen dat u de zomer bij u thuis kunt brengen. Of je nu een reeks bloemstukken nodig hebt of een paar eenvoudige bloemen, je vindt een zomerboeket dat bij je past!

2. Zomers trouwfeest met zonnebloemen

De zonnebloemen staan symbool voor zon, liefde en zomer. Geen wonder dus dat ze wereldwijd bij heel wat zomerse bruiloften de meest geliefde bloemen zijn in hun trouwboeket. Dankzij hun prachtige lange gelen bladeren en grote, volle hoofden zijn het de perfecte bloemen. Niet alleen als toevoeging aan een boeket, maar ook als perfecte speelbloem bij tafeldecoratie.

3. Volg de bloementrends

Bloemen blazen letterlijk nieuw leven in onze binnen- en buitenruimtes. Van zomerse bloemenarrangementen tot op maat gemaakte boeketten en alles daartussenin, er is altijd wel een bloem die bij elke stijl, budget en smaak past. Maar met zoveel keuze om uit te kiezen, kan het soms moeilijk worden. Hieronder hebben we een lijstje samengevat van de meest populaire zomerse boeketten en de zomerse bloementrends voor 2019.

Echte zomerbloemen

Deze prachtige bos zonnebloemen is perfect als een zomers cadeau voor uw geliefde! Maar u kunt ze natuurlijk ook als cadeau geven voor een spoedig herstel, om iemand te bedanken of om iemand een mentale opkikker te geven.

Stijlvol boeket

Als u meer op zoek bent naar een eenvoudig en elegant boeket, dan zijn de boeketten stijlvol wit bloemen boeket of het tijdloos springerig wit boeket van BoeketCadeau iets voor u! Maar ook het langstelig boeket met witte lelies en rozen zijn een voltreffer. De ingetogen elegantie van deze boeketten is perfect voor een zomerse look met witte bloemen!

De charme van koraalachtige bloemen

Mensen die werken in interieur- of grafisch ontwerp, mode of huishoudelijke artikelen, volgen altijd de kleurentrends. Ze vinden aanwijzingen in onverwachte dingen, van top reisbestemmingen en filmsets tot voedsel, kunst, boeken, sociale media en zelfs tuinen! Een van de meest gerespecteerde bedrijven voor kleurentrends is het Pantone Color Institute. Elk jaar identificeert het bedrijf een reeks trending kleuren. Hieruit kiezen ze ook een "kleur van het jaar" en voor 2019 blijkt dit koraal te zijn. Om die reden verwachten we ook dat de zomerse boeketten met koraalkleuren van BoeketCadeau het bijzonder goed zullen doen. Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden