X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

3 dingen die u nog niet wist over tulpen

15-02-2021

Tulpen zijn prachtige bloemen die vooral in het begin van het jaar veel voorkomen. Zoals u waarschijnlijk weet, was het 16 januari 2021 Nationale Tulpendag. Op deze dag wordt het tulpenseizoen afgetrapt en zijn de tulpen weer volop verkrijgbaar bij iedere bloemist. Haal dus vast een prachtig boeket met tulpen in huis en kijk uit naar de lente. In dit blog willen wij u graag meer vertellen over de tulp, want Nederland is de grootste tulpenkweker. Daarom mogen wij er ook wel wat meer vanaf weten. Lees daarom verder, want hier leest u 3 dingen die u nog niet wist over tulpen.

Tulpen zijn verkrijgbaar in álle kleuren

Met alle kleuren is niks gelogen, want tulpen zijn echt verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Door het kweken van de tulpen kunnen allerlei kleuren ontstaan. Wilt u dus wat kleur aanbrengen in huis? Dan zijn tulpen altijd een goed idee. Liever een kleurencombinatie van tulpen? Dat kan natuurlijk ook gewoon.

Hoe is de naam eigenlijk ontstaan?

De naam kent zijn oorsprong al vele jaren geleden. Het woord tulp is afgeleid van het woord tulipan. Tulipan betekent weer tulband en dit verwijst naar de tulband van de Ottomaanse sultans. Op deze tulband werd namelijk ook een tulp afgebeeld.

Tulpen kunt u potten

Dit is misschien voor de hand liggend, omdat er ook veel tulpenbollen verkrijgbaar zijn, maar de tulpen kunt u ook gewoon in een pot op uw balkon of in uw tuin zetten. Daarbij is het wel belangrijk dat de pot hoog genoeg is. Zo ongeveer zes keer zo hoog als de bloembol. Zo zijn tulpen voor iedereen.

Verras een ander met tulpen

Bestel nu uw tulpen online, want nu kunt u er het gehele tulpenseizoen nog van genieten. Haal alvast wat kleur in huis, want daardoor wordt het ook een stuk gezelliger. Daarbij is deze coronacrisis voor veel mensen erg eenzaam, dus verras eens een ander met een prachtige bos tulpen of anderboeket. Heeft u vragen over de tulpen uit ons assortiment? Neem gerust even contact met ons op. Niemand mag in deze corona periode eenzaam zijn, dus een klein gebaar doet al wonderen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden