X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 6,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Zo vier je Valentijnsdag in stijl

12-02-2018

Een briefje op het kussen van je partner, een anoniem kaartje naar je geheime liefde, een rode roos die je laat bezorgen, een serenade onder het balkon of een uitgebreid Valentijns-diner met de vrienden die zo bijzonder voor je zijn.. Op 14 februari vier jij de liefde op jouw eigen manier!

Waarom rood werkt

Denk je aan Valentijnsdag, dan denk je aan de kleur rood. Logisch, want rood is de kleur van de liefde. Maar ook van passie, warmte en leven. Rood geeft ons een adrenalinekick, versnelt de hartslag en windt ons op. Maar rood is ook de kleur van vrolijkheid. Hoewel niets moet en alles mag op Valentijnsdag, is rood dus altijd een goede keuze voor cadeaus, knuffels en bloemen.

Valentijnsdag Boeketcadeau.nl

De symboliek van de roos

Het ultieme symbool van liefde? Dat is natuurlijk de rode roos! Maar wist je ook dat de verschillende kleuren rood elk hun eigen betekenis hebben? Heeft de roos een dieprode kleur dan gaat ook je liefde diep. Een rode roos in de knop betekent dat de liefde puur is of dat de liefde zelfs geheim moet blijven. Een open rode roos staat voor een liefde die al langer duurt. Wil je jouw Valentijn verrassen met een andere kleur dan rood, kies dan voor roze (geluk en dankbaarheid), oranje (sympathie) of geel (hechte vriendschap en verbondenheid).

Valentijnsdag Boeketcadeau.nl

Verrassend andere Valentijn

Heb je geen liefde op het oog, zet dan eens je vriendinnen in het zonnetje. Organiseer hiervoor een heus Valentijns-diner voor je liefste vrienden. Want wat is er mooier dan het delen van de liefde met de mensen die jou dierbaar zijn? Ingrediënten voor het perfecte Valentijns-diner zijn een mooi gedekte tafel, heerlijk geurende bloemen en met liefde en aandacht bereidt eten. En natuurlijk een goedlachs gezelschap!

Vertel het met bloemen

Welke bloemen zet jij op je Valentijns-tafel? Natuurlijk mogen rozen niet ontbreken. Maar er zijn meer bloemen met een betekenis. Zo staat de alstroemeria voor toewijding en vriendschap, de fresia voor 'Ik wil mijn vreugde met je delen', de ranonkel voor charme en de sering voor verliefdheid. Of kies voor bloemen die je gewoon mooi vindt. Alles mag en kan, want het is jouw dag! 

Ben je vergeten om op tijd te bestellen? Geen probleem, want boeketcadeau.nl bezorgt op dezelfde dag mits je vóór 12:00 besteld!   

Valentijnsdag Boeketcadeau.nl

 

Kijk ook op onze site voor de mooiste Valentijnsgeschenken. Wij wensen je een liefdevolle Valentijnsdag!

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Prijzen zijn inclusief BTW
  4. Duurzaam
  5. Goede Doelen
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Vacature
  5. Sitemap
  6. Algemene voorwaarden
  7. Privacy
  8. Links
  9. BoeketCadeau winkel
  10. Bruidsboeket informatie
 4. Gratis Betaalmethoden