X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Zo houdt u uw bloemen zo lang mogelijk mooi!

21-08-2021

Niet alleen in de zomer, maar op praktisch ieder moment van het jaar is het een feestje om een bos bloemen te ontvangen. Bloemen voor een feestelijke gelegenheid of gewoon even zomaar, zeggen en doen heel veel. Een probleem dat na het ontvangen van de bloemen vaak ontstaat, is de verdere verzorging. Wat moet er gebeuren met de planten en nog belangrijker: hoe houden we de bloemen zo lang mogelijk mooi? Helemaal tijdens de zomer is het voor de meeste mensen een flinke uitdaging om hun pas gekregen boeket mooi en verzorgd te houden. Hoe u dit doet leest u gelukkig in deze blog!

Bewaar de bloemen op een zo koel mogelijke plek

De meest voor de hand liggende tip die we kunnen geven is uiteraard: ‘bewaar de bloemen op een koele plek’. Het bewaren van bloemen in de brandende zon is sterk af te raden. Zonlicht bevordert de celdeling bij bloemen en dit zorgt er op termijn voor dat uw bloemen sneller zijn uitgebloeid. Een vaas met betrekkelijk koud water en een betrekkelijk koele plek ergens in- of om het huis is zo ongeveer de beste keuze die u kunt maken wanneer u zo lang mogelijk wilt genieten van uw nieuwe boeket.

Ververs het water

De kans is aanwezig dat u het bovenstaande allang doet, maar veel mensen zijn zich er niet van bewust dat het water in de vaas eens in de zoveel tijd vervangen moet worden. Als u de mogelijkheid heeft, is het het beste om elke dag het water uit de vaas even te verversen. Een kleine moeite, maar op termijn een enorm groot plezier, want uw bloemen blijven lang mooi en vers!

Filter de uitgebloeide bloemen uit het boeket

We willen u tot slot wijzen op het feit dat uitgebloeide bloemen te allen tijde en tevens zo snel mogelijk uit het oorspronkelijke boeket moeten worden gefilterd. Bij het rottingsproces van de bloemen, komen er wat gassen vrij. Deze zorgen er op termijn voor dat de rest van het boeket het ook zal begeven.

Verras een ander met een verse bos bloemen!

Het is allemaal leuk en aardig dat we nu weten hoe we onze bloemen zo lang mogelijk vers houden, maar het allerleukste en tevens belangrijkste is natuurlijk om eerst eens wat bloemen weg te geven of te mogen ontvangen. Het gevoel dat u achterlaat bij iemand wanneer u voor zijn of haar deur staat met een prachtige bos vol verse bloemen, is een gevoel dat niet te omschrijven is. Wacht dus niet langer en kijk gauw op onze website voor de mooiste, verse bloemen!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden