X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

XL zomerbloemen voor extra zomerplezier

22-08-2017

Ben jij van nature bescheiden en kies jij eerder voor een kleiner boeket dan iets groots? Laat je dan eens verleiden door de kracht van XL. Met een joekel van een bos zomerbloemen in huis maak jij een lange neus naar de zon, die zich deze augustusmaand maar mondjesmaat heeft laten zien. Kies voor de grootste bloemen van het seizoen en mix en match voor een spectaculair boeket. Met als grootste uitdaging: de zoektocht naar een geschikte vaas! 

Groot, groter, grootst

Voor een extravagant effect ga je voor bloemen van formaat. De helden van dit seizoen zijn de allium, delphinium, gladiool, gloriosa, lathyrus en zonnebloem. Wij stellen ze nog even nader aan je voor:

 

Allium: bloeiende bol van paarse of blauwe bloemen en lid van de uienfamilie. De allium giganteum kan maar liefst 15 centimeter lang worden. Vroeger gebruikt om onheil, ziektes en heksen te weren. Boeketcadeau.nl gebruikt de allium in verschillende creaties, zoals het bloemstuk ‘Landelijke stijl’. Maar let op: deze bloem is bij ons niet altijd verkrijgbaar.

Zomerbloemen, voor extra bloemenplezier

 

Delphinium: de perfecte bloem voor wie van blauw houdt. Deze bloem komt namelijk  in veel verschillende blauwtinten voor. Ook leuk: de bloemknoppen lijken een beetje op dolfijnen. Vandaar de naam Delphinium, wat dolfijn betekent in het Latijn.

Zomerbloemen, voor extra bloemenplezier

 

Gladiool: een bijzondere bloem omdat de bloemen aan beide kanten van de stengel vastzitten. Vernoemd naar het Latijnse woord gladius, dat zwaard betekent, staat deze bloem voor kracht, overwinning en trots. Verkrijgbaar vanaf het voorjaar tot in de herfst. 

 

Gloriosa: een sierlijke en tedere bloem. Met een lichtgroene stengel en dansende, licht krullende bloemblaadjes. Voor jouw XL zomerboeket kies je voor de langere versie met meerdere blaadjes en vertakkingen. 

 

Lathyrus: de lievelingsbloem van prinses Juliana. En veelvuldig gebruikt door de grotere parfumhuizen vanwege de zoete aromatische geur. Komt in verschillende pasteltinten voor en bloeit aan lange stengels. Perfect voor een heerlijk geurend zomers boeket!

 

Zonnebloem: een krachtige, prachtige zomerbloem. Die staat voor zon, liefde en zomer. Kies voor een variant met een zwart, geel of groen hart, met grote of kleine bloemen en met blaadjes in een enkele rij of in meerdere rijen. De zonnige zonnebloem is bij Boeketcadeau.nl de bloem van de maand augustus.

 

-> Welke bloemen kies jij voor je XL boeket? 

UIt de winkel in de vaas ... of emmer

Heb je je keuze gemaakt, vraag je bloemist er dan een mooi boeket van te maken. Omdat bijna geen enkele vaas groot genoeg is kun je ook een tinnen emmer gebruiken. Deze vind je vaak op antiekmarktjes. Zorg er wel voor dat de emmer goed schoon is voordat je er bloemen in zet. Snijd je bloemen vervolgens schuin af, verwijder bladeren die in het water hangen en voeg snijbloemvoeding toe. En zet je boeket niet in de zon, daar verwelken ze van. Laat de zon nu maar schijnen in huis!

Zomerbloemen, voor extra bloemenplezier

 

P.S. Wist je dat je veel boeketten op onze site ook in een XL variant kunt bestellen? Deze boeketten bestaan uit meer bloemen dan de kleinere versies. Kijk op onze site bij je favoriete bloemen en kies voor ‘XL’. 


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden