X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Welk Valentijncadeau kies jij?

04-02-2022

Maandag 14 februari 2022 is het weer Valentijnsdag. De dag om jouw geliefde te vertellen dat je heel erg veel van haar of hem houdt of  anoniem te vertellen dat je iemand heel erg leuk vindt.

Kies je voor Valentijnsbloemen of een Valentijnknuffel?

Speciaal voor Valentijn heeft BoeketCadeau.nl boeketten met hartjes erin verwerkt. Zowel in mooie bonte kleuren als in zoete roze tinten.Uiteraard is ook de bloem van de liefde, de rode roos te bestellen. Dit jaar hebben wij een mooie vaas met rozenblaadjes met 3 rode rozen in ons assortiment of een plukboeket met hartjes inclusief vaas. 

Onze liefdesknuffels zijn erg zacht en van goede kwaliteit. Beren of knuffelhonden met harten in het wit en bruin in groot en klein formaat. Uiteraard te bestellen met een verse rode roos of met een heerlijk doosje met chocolade in hartvorm.

Bekijk ons hele Valentijnsassortiment!

Bloemenprijzen tijdens Valentijnsdag

De wereldwijde grote vraag naar met name rode rozen en andere bloemen ter gelegenheid van Valentijnsdag zijn de bloemenprijzen veel hoger dan gebruikelijk. In 2022 is helaas het aanbod van bloemen een stuk lager omdat bloemenkwekers minder bloemen hebben gekweekt vanwege de hoge gasprijzen. Daardoor is het aanbod lager dan in voorgaande jaren. Daarnaast zijn ook de transportkosten van bloemen uit het buitenland toegenomen hetgeen helaas tot uiting komt in de verkoopprijs.

Zijdebloemen een goed alternatief

Vind u verse bloemen te prijzig tijdens Valentijnsdag?  BoeketCadeau.nl heeft een goed alternatief in de vorm van een boeket zijderozen of een hartvormig bloemstuk met zijde rozen. Hier heeft de ontvanger jaren plezier van! Bekijk ons assortiment zijde bloemen.

Bestel tijdig uw Valentijnwens

Sommige cadeaus hebben een beperkte voorraad. Bestel dus tijdig, liefst voor 12 februari uw Valentijnbloemen. Wij bezorgen deze op 14 februari 2022.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden