X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Vier Pasen met bloemen

11-04-2019

Heeft u genoeg van gekleurde eieren en chocolade konijntjes? Geef bloemen cadeau voor Pasen! Uw boeket brengt niet alleen afwisseling, maar ook veel frisheid en vreugde in huis. Met Pasen staan we over de hele wereld stil bij de dood en opstanding van Jezus. De feestdagen rond Goede Vrijdag en Paaszondag zijn voor de meeste gezinnen een reden om elkaar te ontmoeten met heerlijk eten en kleine cadeautjes. Terwijl de kinderen graag paaseieren zoeken, genieten de ouders van een heerlijk paasontbijt. En daar mag een mooi boeket bloemen natuurlijk niet aan ontbreken.

Geniet met Pasen van een prachtig boeket in huis

Paasbloemen zijn de perfecte decoratie voor de eettafel en het mooiste boeket voor elke vaas. De paasbloemen sprankelen in het voorjaar en de natuur ontwaakt uit haar winterslaap. Het paasseizoen is de perfecte tijd om samen met familie en vrienden te genieten. Paaseieren en chocolade hebben hun vaste plaats op elke tafel en ook verse bloemen zijn met Pasen onmisbaar. Laat u inspireren door kleurrijke boeketten voor Pasen. Met Pasen zijn bloemen kleurrijk en fleuren ze het hele huis op. We leggen u graag uit welke bloemen met Pasen niet mogen ontbreken op de paastafel.

Welke paasbloemen zijn er?

Narcissen

Narcissen zijn de absolute klassieker. Verse gele narcissen zijn niet alleen de perfecte paasbloemen vanwege hun naam. Het mooie geel van de narcisbel zorgt automatisch voor een goed humeur en de fijne bloemblaadjes maken een bijzondere vorm. De narcis is een bloem die erg populair is en zeker met Pasen kan worden weggegeven of gebruik deze als decoratie in huis. Narcissen brengen met Pasen kleur en leven in huis.

Tulpen

Als u aan voorjaarsbloemen denkt, dan denkt u waarschijnlijk meteen aan tulpen in alle denkbare kleuren. Met Pasen is een groot boeket tulpen in verschillende kleuren een grote blikvanger op elke feestelijke tafel. In combinatie met andere bloemen is de tulp echter ook zeer effectief en geeft elk boeket een lenteachtige karakter. Kleurrijke tulpen staan voor de lente en zijn ook met Pasen een absolute must. Kleurrijke paaseieren, kleurrijke tulpen, de tijd staat bol van kleur en frisse indrukken. De tulp, los of in een boeket, is op dit moment het mooiste cadeau en brengt gegarandeerd een glimlach op het gezicht van elke ontvanger.

Hyacinten

Hyacinten fascineren tijdens Pasen met hun indrukwekkende bloemen. Ze bloeien van maart tot mei en dus zijn er veel soorten beschikbaar met Pasen. De hyacint staat voor hoop en liefde. Het is daarom de meest romantische bloem voor Pasen en kan ook worden gegeven als een geschenk aan uw geliefde.

Rozen

De koningin der bloemen is het hele jaar door een echte blikvanger in bloemstukken. Met Pasen staat de edele bloem mooi in frisse voorjaarskleuren zoals roze, geel of abrikoos. Maar ook de klassieke rode roos, past natuurlijk in een vrolijk paasboeket.

Ranonkels

Elk jaar zijn we in het voorjaar weer blij dat de Ranunculus er weer is. De bloemen verschijnen in vele felle kleuren van geel tot roze en brengen plezier aan elke tafel.

Germini

Het kleine zusje van de Gerbera heeft een vriendelijke uitstraling en komt in veel kleurvariatie voor. In een paasboeket zorgen de vrolijke bloemen voor een prachtige kleur.

De beschikbaarheid van de bloemen is afhankelijk van wanneer het Pasen is. In 2018 was het vroeg Pasen, eind maart en waren deze bloemen verkrijgbaar. In 2019 is het laat Pasen, eind april en zijn o.a. narcissen niet meer verkrijgbaar vanwege de hogere temperaturen.

Bloemen: het beste cadeau voor een vrolijk Pasen

Een mooi boeket bloemen is altijd het beste cadeau tijdens Pasen, omdat u laat zien hoezeer u iemand waardeert. Bovendien komt met Pasen het lekkere weer langzaam dichterbij en verlangt iedereen naar verse bloemen en felle kleuren. Pasen is dus de beste gelegenheid om uw dierbaren te verrassen met een prachtig boeket bloemen.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden