X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Van de zomer richting de herfst

12-09-2020

Van de zomer richting de herfst

Hoewel we net een heerlijke zomer achter de rug hebben, gaat het langzaamaan al weer richting de herfst. Maar ook de herfst heeft zo zijn charmes. Echter wordt het buitenzijn een stuk minder en zitten mensen toch weer vaker binnen. Hoe leuk is het dan om de natuur in huis te halen met mooie bloemen die perfect passen bij de herfst? Ruil uw zomerbloemen in voor de najaarsbloemen bloemen zodat de sfeer in huis ook direct past bij het seizoen. Afscheid nemen van de zomerbloemen is eigenlijk zo erg nog niet.

Een prachtig najaarsboeket

De typische zomerbloemen zoals zonnebloemen en dahlia’s zijn lastiger verkrijgbaar een maken plaats voor de herfstbloemen zoals bolchrysanten en euphorbia’s, een proces dat al begint in september. Het is dus de hoogste tijd om uw bloemen te veranderen. Natuurlijk is het nog wel leuk om zoveel mogelijk kleur in huis te hebben. Dit kan natuurlijk door middel van een klassieke herfsttafel, maar kies bijvoorbeeld ook eens voor een prachtig boeket. De hortensia is een perfecte bloem voor in een najaarsboeket, door de frisse kleuren en grote bloemen. Combineer deze bloem eens met de euphorbia’s en alle herfstkleuren zijn helemaal compleet.

Een extra herfst sfeer

Wilt u ervoor zorgen dat u een extra herfstgevoel meekrijgt? Dan kunt u er voor kiezen om extra herfstbladeren toe te voegen aan het najaarsboeket. Deze bladeren in het groen of oranje zorgen namelijk voor dat extra herfstgevoel in uw boeket. Kies bijvoorbeeld voor mooie, grote eikenbladeren en uw boeket is klaar.

Bestel herfstbloemen bij Boeketcadeau

Vervang nu uw zomerboeket voor een herfstboeket en schaf mooie herfstbloemen aan bij Boeketcadeau. Bekijk de mooie bloemen uit ons assortiment en bestel gemakkelijk online. Liever een kant en klaar seizoensboeket? Dat kan natuurlijk ook. Bij vragen kunt u gerust even contact opnemen want wij willen u graag verder helpen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden