X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Tips en trends om je huis te decoreren met kerstbloemen

19-09-2018

Het verfraaien van ons interieur met hulst en dennetakken is altijd al onderdeel geweest van onze wintertraditie tijdens Kerstmis en de eindejaarsfeesten. De heidenen gebruikten beide voornamelijk om het kwaad af te weren en hoop en geluk te brengen. Met Kerstmis kunnen bloeiende kamerplanten of bloemstukken altijd worden gebruikt als last-minute decoraties. Ze komen in rijke, juweel-achtige kleuren en gaan, in tegenstelling tot een bos snijbloemen, gegarandeerd langer mee. Voor wekenlang ononderbroken plezier is het belangrijk om exemplaren te kopen met veel ongeopende bloemknoppen en ze veel liefdevolle verzorging te geven. Natuurlijk heeft BoeketCadeau heel wat kerstbloemen en boeketten om uw huis op te fleuren of te decoreren. U kunt er prachtige bloemboeketten bestellen, mocht u geen groene vingers of voldoende creativiteit bezitten. Hieronder meer tips en trends om je huis te decoreren met bloemen tijdens kerst.

Mooie bloemen

Hyacinten zijn verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, rood, vanille, mandarijn en wit. Hun overweldigende bloei verfrist de lucht met een bedwelmende en sensuele geur. Wilt u graag een maximale impact bekomen, schik ze dan massaal in kommen op een koele, heldere plek. Een vleugje glamour kunt u bekomen door de compost te kleden met veenmos en gekleurde glaskralen of bijpassende kerstversiering. Ook Amaryllis of hippeastrum is hot en volgt poinsettia op de hielen als een favoriete natuurlijke kerstversiering. Dus, als u de trends wilt volgen en graag een wit kerstthema wilt om je huiskamer een wow-factor te geven, kijk dan uit naar een trendy witte variëteit van deze exotisch ogende lelieachtige bloemen, zoals bijvoorbeeld de 'Sneeuwkoningin'. Om de impact te verdubbelen, plaatst u de plant of het kerststuk voor een spiegel. De bloemen moeten een aantal weken meegaan als u de pot in een warme kamer aan een zonnig venster plaatst. Ongeveer 20°C is ideaal.

Van de vaas tot in de kerstboom

Het is een traditie waar we elk jaar in december opnieuw naar uitkijken: de kerstversieringen van de zolder halen, de engel op de top van de boom plaatsen en de lichtjes opzetten. Maar er zijn alternatieven. Geef uw kerstboom bijvoorbeeld een boost met rode of witte rozen (of beide). Ook al is het maar voor één speciale avond.

Trendy kerstkleuren

Rosé goud

De afgelopen jaren lijkt rosé goud de grond van onder onze voeten te hebben weggeveegd. Alles is van tegenwoordig vervaardigd in rosé goud, van onze telefoons, sieraden tot zelfs huishoudelijke toestellen. Kortom, we kunnen niet genoeg rosé goud krijgen en het lijkt niet meteen te verdwijnen. Integendeel, het trendy rosé goud kunt u vandaag ook toevoegen aan uw kerstversiering, kerstboeketten en kerststukken.

Perkament en wit

Neutrale kleuren zijn een veilige gok in interieurontwerp en ze kunnen net zo goed werken voor het decoreren van uw interieur tijdens de feestdagen. Voor een ingetogen elegantie, kunt u de tijdloze en gemakkelijk aanpasbare combinatie van wit met perkament overwegen. Denk maar aan een witte kerstboom met witte rozen, versiert met jute kerstballen. Tip: gooi een vleugje metaal in de mix! Of het nu zilver, goud of brons is. De toevoeging van een metaalkleur helpt bij het onderbreken van de ingetogenheid en voegt een gelaagde diepte toe aan het algehele kleurenschema.

Bloemen bezorgen doe je met boeketcadeau.nl!

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden