X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Start van het tulpenseizoen

13-01-2019

Het is bijna voorjaar: de tulpentijd komt er weer aan! Op zaterdag 19 januari 2019 is het Nationale Tulpendag. Op deze dag vindt de feestelijke start van het tulpenseizoen plaats op de Dam in Amsterdam. In de tulpenpluktuin met 200.000 tulpen kunt u een gratis bosje tulpen plukken. Bij aankoop van een boeket met tulpen bij BoeketCadeau.nl krijgt u een kaartje met een unieke actiecode. Met dit kaartje kunt u een kookworkshop winnen van tv-kok Yvette van Boven. Viert u mee?

Tulp: leuke feitjes en weetjes

De tulp is een typisch Hollandse bloem, die enorm veel buitenlandse toeristen aantrekt. Maar wat maakt de tulp eigenlijk zo speciaal en typisch Hollands? We geven u een aantal leuke feitjes en weetjes. Oorspronkelijk komt de tulp niet uit Nederland, maar uit Iran, Afghanistan en Kazachstan. Via Turkije kwam de tulp naar ons kikkerlandje. In de zeventiende eeuw was de tulp het symbool van rijkdom: de bloemen waren meer waard dan goud! Sommige tulpen zijn eetbaar. Tulpenblaadjes geven een peperachtig smaakje aan uw salade. Tulpen zelf drinken veel: geef ze voldoende water! Zet ze niet in de felle zon of in de buurt van een fruitschaal. Wat ook leuk is om te weten: tulpen groeien nog een aantal centimeters door zodra u ze gekocht heeft. Het wordt daarom aangeraden om ze in een wat hogere vaas te zetten. Tulpen zijn verkrijgbaar van januari tot en met april.

Tulpenpluktuin Dam Amsterdam

Op 19 januari a.s. gaat het tulpenseizoen van start op de Nationale Tulpendag. Op de Dam in Amsterdam komt er een enorme tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 tulpen, aangeboden door alle Nederlandse tulpenkwekers. In de tulpenpluktuin kunt u gratis een bosje tulpen plukken (maximaal 20 tulpen per persoon). De tuin gaat om 13.00 uur open. Bij de ingang krijgt u een biologisch afbreekbaar tulpentasje om de afgesneden tulpen in te doen. Een eigen boodschappentas meenemen is niet toegestaan. Wees er op tijd bij in verband met de wachttijden: de pluktuin is erg populair en gaat dicht wanneer de tulpen op zijn. Voor het maken van foto’s kunt u ook terecht op de loopbrug. Hier heeft u een mooi uitzicht over de tuin met honderdduizenden tulpen. Als u tijdens uw bezoek aan de tulpenpluktuin vragen heeft, kunt u terecht bij een van de vrijwilligers. Zij zijn te herkennen aan hun oranje jasje.

Aanbod tulpen BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl heeft een ruim aanbod tulpen. U kunt kiezen voor een luxe ‘mixed’ boeket als u houdt van een bonte verzameling van tulpen. Ook heeft BoeketCadeau.nl een groot assortiment aan andere kleuren tulpen. Zo zijn er boeketten verkrijgbaar met roze, rode, gele, witte en oranje tulpen. Het bestellen van een scherp geprijsd boeket kan heel eenvoudig via de website. 300.000 klanten gingen u voor. Als u uzelf of een ander verwent met een boeket met tulpen van BoeketCadeau.nl, ontvangt u een kaartje met een unieke actiecode. Hiermee maakt u kans op een workshop van de Nederlandse tv-kok en schrijfster Yvette van Boven. Zij is bekend van het tv-programma ‘Koken met Van Boven’ en er is wekelijks een column van haar te lezen in de Libelle en de Volkskrant. De tulp zal tijdens de workshop als hoofdingrediënt worden gebruikt. Een unieke en smaakvolle kans!

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau 

 

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden