X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Pasen is op komst: welke bloemen kunnen niet missen in jouw huis?

23-03-2023

Met Pasen in aantocht, is het de perfecte tijd om je huis te versieren met bloemen. Bloemen brengen niet alleen de lente in huis, maar ook de paasstemming! Maar hoe kun je bloemen het beste gebruiken om de paasstemming op te wekken in huis? In dit blogartikel vertellen we jou over verschillende bloemen die met Pasen geassocieerd worden en een aantal tips om de paassfeer in huis te halen! 

Bloemen die aan Pasen doen denken

1          Lelies: Lelies worden vaak geassocieerd met Pasen vanwege hun symboliek van vernieuwing en wedergeboorte. Dit komt omdat lelies vaak in de lente bloeien, wanneer de natuur ontwaakt na de winter. Ook staan lelies bekend om hun witte kleur, wat symbool staat voor zuiverheid en reinheid, wat past bij de christelijke betekenis van Pasen.

2          Narcissen: Narcissen zijn ook een populaire bloem tijdens Pasen. Dit komt omdat ze vaak in het voorjaar bloeien en een frisse, heldere uitstraling hebben. Daarnaast staat de narcis symbool voor wedergeboorte en nieuw begin, wat past bij de christelijke betekenis van Pasen.

3          Hyacinten: Hyacinten hebben een sterke geur en zijn populair tijdens de paasperiode. De bloem symboliseert de opstanding en het nieuwe leven, en hun kleurrijke tinten passen perfect bij het lenteseizoen.

Versier je huis met paastakken

Paastakken zijn een klassieke versiering voor Pasen. Je kunt deze versieren met verschillende soorten bloemen om ze extra feestelijk te maken. Kies bijvoorbeeld voor kleine bloemen zoals viooltjes, madeliefjes, of vergeet-me-nietjes en bevestig ze met een draadje aan de takken. Zo krijg je kleurrijke en speelse paastakken.

Maak bloemstukjes voor op tafel

Bloemstukjes zijn altijd een goede manier om de paasstemming op te wekken in huis. Je kunt bijvoorbeeld kleine vaasjes vullen met bloemen en deze op een schaal plaatsen. Voeg hier en daar wat paaseitjes toe voor een extra feestelijke sfeer. Zo krijg je een mooie decoratie voor op tafel. En als je tijdens het versieren honger krijgt, kun je altijd een eitje opsnoepen

Maak een bloemenkrans

Een bloemenkrans is niet alleen leuk om te maken, maar ook een mooie decoratie voor aan de deur of aan de muur. Kies voor bloemen in pasteltinten en bind ze samen met wat groen om een krans te maken. Voeg hier en daar wat eitjes toe en je hebt een unieke paasversiering!

Tijd om te versieren!

Met deze tips kun je op een eenvoudige manier bloemen gebruiken om de paasstemming op te wekken in huis. Of je nu kiest voor een vaas met tulpen, paastakken met bloemen, bloemstukjes of een bloemenkrans, er zijn genoeg manieren om je huis om te toveren in een gezellig paassfeer. Veel plezier met decoreren en geniet van een fijne paastijd! 

Paasbloemen bezorgen kunt u eenvoudig regelen via onze website. Maak snel uw keuze! 

            
 

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden