X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Overgang van zomerbloemen naar herfstbloemen

06-09-2018

Van zomerbloemen naar herfstbloemen

Nu de temperaturen afnemen kunnen we al langzaam aftellen naar de herfst. Hoewel het zomerse weer heerlijk is, kijken wij stiekem ook wel uit naar de oranje blaadjes aan de bomen en fijne boswandelingen. Als we weer wat meer binnenshuis gaan leven, vinden wij het wel zo mooi om wat natuur naar binnen te halen. De klassieke herfsttafel is hier uitermate geschikt voor, maar denk ook eens aan een mooi boeket! De dalende temperaturen betekenen ook een ander bloemenassortiment en dus is het tijd voor een heerlijk hersftboeket. In de webshop zullen de typische zomerbloemen zoals zonnebloemen en dahlia’s lastiger verkrijgbaar zijn en plaatsmaken voor de herfstbloemen zoals bolchrysanten en euphorbia’s, een proces dat al begint in september.

Herfstbloemen bij BoeketCadeau

Net als dat we in de lente en zomer genieten van bepaalde bloemen, brengt ook de herfst weer een aantal pareltjes met zich mee. Bij herfstbloemen denken wij bijvoorbeeld al snel aan de hortensia. Deze bloemen bloeien tijdens de zomer in het wit, roze en blauw en doen het heel goed in een najaarsboeket door de frisse kleuren en grote bloemen. Voor een herfstboeket met veel contrast kun je de hortensia combineren met een gele of oranje bloem zoals de euphorbia of de bolchrysant. Mooi aan de hortensia is dat hij ook gedroogd kan worden zodat je er nog langer plezier van kan hebben als droogbloem. Hoewel de kleuren van de bloem iets zullen vervagen, blijft de bloem goed in vorm waardoor je er extra lang van kan genieten.

De bolchrystanten in de herfst

Een andere typische herfstbloem is de bolchrysant. Waar zomerbloemen veelal de warmte en zon nodig hebben, leeft de bolchrysant juist op van de kortere dagen. Deze herfstdagen zorgen ervoor dat hij veel knoppen aanmaakt en je een prachtige bos bloemen krijgt. Naast een fris paars en wit bloeit de chrysant ook in warme herfsttinten als rood en oranje.

Ook de euphorbia in het daglicht

Iets minder bekend wellicht is de euphorbia, ook wel wolfsmelk genoemd. Deze bestaat uit ongeveer 2300 soorten en bloeit in verscheidene kleuren: rood, wit, oranje en geel. De kleine bloemetjes staan alle kanten op en zorgen voor wat levendigheid in jouw herfstboeket.

Tal van herfstboeketten

Je herfstboeket een écht herfstgevoel meegeven? Denk er dan eens aan om typische herfstbladeren toe te voegen. Zowel in het groen als in het oranje kunnen boombladeren karakter en structuur aan je boeket meegeven. Grote eikenbladeren kunnen je boeket heel mooi omringen en geven echt het authentieke gevoel van boswandelingen maken en dennenappels zoeken. Zo haal je de herfst écht in huis. Houdt ons aanbod herfstboeketten daarom zeker in de gaten.

Bestel vandaag nog uw herfstboeket

Al helemaal zin gekregen om uw huis op te fleuren met een herfstboeket? U ziet dat ons nieuwe assortiment in herfstbloemen betekent dat u ook tijdens de gure herfstdagen uw huis kan verwarmen met een prachtig boeket. U kunt meer informatie over de overgang van zomerbloemen naar herfstbloemen vinden bij Boeketcadeau.

Bloemen bezorgen doe je met boeketcadeau.nl!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden