X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Onze herfstbloemen van 2021!

10-09-2021

Het is elk jaar maar weer een vraag welke bloemen wel en welke bloemen niet op tafel kunnen of zelfs moeten staan gedurende de herfst. Met uw kennis en expertise op het gebied van bloemen en boeketten weet u waarschijnlijk precies waarom er dit jaar bijvoorbeeld wordt gekozen voor de Dahlia in onze top drie. Mocht dit nog niet helemaal duidelijk zijn, dan geven we een korte toelichting waarom u dit jaar juist deze bloemen op tafel moet hebben!

Herfstbloemen

Hoe geniet je ook thuis van de herfst? Haal de mooie kleuren van de herfst in huis. Als de 'R' weer in de maand komt, is het weer tijd voor prachtige bloemen, zoal hortensia's, rozen, gerbera's, dahlia's en diverse bes-soorten. Van deze bloemen zijn prachtige boeketten te maken, die lang houdbaar zijn. En wat dacht u van iets creatiefs, zoals een bloementaart of een herfststukje van herfstbloemen? Herfstbloemen zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. Ze verhogen de warme herfstsfeer die veel mensen in hun huis willen hebben.

Dahlia

Zoals al even kort beschreven in de inleiding staat de Dahlia zeker in onze top 3. De Dahlia is van oorsprong een Mexicaans knolgewas. Het meest opvallend aan de Dahlia zoals we hem nu kennen, is toch wel de variatie in bloemblaadjes. Zo kun je Dahlia’s tegenkomen met een redelijk effen tint op de bloemblaadjes, maar ook zijn ze vaak opvallend fel met bijvoorbeeld streepjes. Deze Dahlia vult uw herfstboeket van dit jaar gegarandeerd aan waar nodig!

Hortensia

Ook de Hortensia mag dit jaar zeker niet ontbreken. Deze bloem kwam met de eerste VOC-schepen mee en is dus niet oorspronkelijk in Europa te vinden. De tint van de Hortensia’s past uitermate goed bij de herfst en zo zijn ze, helemaal in combinatie met de Dahlia, gemaakt voor uw herfstboeket!

Gerbera

Tot slot staat de Gerbera in onze top 3. Deze wordt vaak gebruikt in gemende boeketten, vanwege zijn ronde vorm en vrolijke uitstraling. Laten wij deze vrolijkheid in de herfst nu juist goed te kunnen gebruiken. Tijdens deze koude dagen maken wij graag gebruik van warme kleuren gerbera's.

Een boeket met deze herfstbloemen

De kans is groot dat u er al over na zat te denken, maar bij deze nogmaals: het wordt tijd dat u bovenstaande bloemen eens zelf gaat zien en ervaren. Wanneer u ervoor zou kiezen om een mooi boeket samen te stellen, raden we u aan deze vrijwel gelijk cadeau te doen aan iemand die veel voor u betekent. Het geven van bloemen is een bepaald gevoel op zich dat amper te omschrijven is. Dat mooie gevoel wordt alleen maar beter met de meest prachtige herfstbloemen van dit jaar. Twijfel dus niet en bekijk ons assortiment met de prachtigste bossen bloemen!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden