X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Nepbloemen of verse bloemen: de voors- en tegens!

30-11-2021

De kunstkerstboom is de meest voorkomende kunstplant. Over het algemeen geldt dat deze kunstplant minder belastend is voor het milieu, om dat deze nepplant natuurlijk een veel langere tijd meegaat. Was jij al op de hoogte dat je bij BoeketCadeau.nl ook hele mooie boeketten nepbloemen kunt vinden? Wij zijn fan! In dit blogartikel bespreken we de voors- en tegens van deze nepbloemen.

Nepbloemen

Of u nu fan bent van nepbloemen of niet, over dit punt valt niet te twisten. Goedkope nepbloemen waarbij u in een mum van tijd ziet dat ze nep zijn, zijn voor iedere partij een ‘no go’! We herkennen allemaal het moment waarbij we ons afvragen of de mooie bloemen die we zien staan echt zijn. Dit is natuurlijk de topkwaliteit waar we naar op zoek zijn. De zijdebloemen van BoeketCadeau.nl zijn praktisch niet meer van echt te onderscheiden en een blijvende eyecatcher in uw woning.

Ander voordeel is dat nepbloemen een éénmalige investering betreft. U heeft van deze nepbloemen vele malen langer plezier. De nepbloemen vergaan namelijk niet. Wel is het mogelijk dat de kunstbloemen een beetje stoffig worden. Het is dus verstandig om deze regelmatig even stofvrij te maken. Dit kun je doen met een plumeau, maar ook een vochtige doek doet zijn werk prima! Let op dat je de doek niet te nat maakt, om kalkvlekken te voorkomen.

Verse bloemen

Als keerzijde begrijpen wij als geen ander dat er niets mooiers is dan verse bloemen en planten in uw huis. Bij de echte planten en bloemen zie je de verscheidenheid van blaadjes. En niet te vergeten de heerlijke bloemengeur als u de woonkamer instapt. Een goed boeket is een feest om naar te kijken en brengt een heerlijke frisse geur met zich mee. De bloemen van BoeketCadeau staan er daarbij om bekend dat ze erg lang mooi blijven. Wij bieden namelijk een versgarantie. Helaas vergaan verse bloemen natuurlijk wel sneller dan nepbloemen, maar daarom ligt ook de prijs van een vers boeket een stuk lager.

Kunstbloemen van BoeketCadeau.nl

BoeketCadeau.nl heeft nieuwe arrangementen met zijde bloemen van hoge kwaliteit. Door de combinatie van verschillende materialen hebben onze bloembinders creaties gemaakt die voor langere tijd meegaan. Zijde bloemen zijn vaak mooier dan verse bloemen en soms niet van echt te onderscheiden. De inkopers van BoeketCadeau.nl zijn altijd op zoek naar een breed assortiment, voor ieder wat wils. Omdat het maken van mooie creaties onze passie is, zijn er verschillende mogelijkheden op het gebied van zijde kunst bloemen. Voor ons is een voorwaarde dat de zijde plant bijna niet van echt te onderscheiden is, en dat wij deze voor een schappelijke prijs kunnen aanbieden. Ontdek ons hele aanbod hier!

Verse bloemen bezorgen?

Bent u toch meer fan van verse bloemen? Ook deze vindt u natuurlijk bij BoeketCadeau.nl. Een prachtig boeket is ook superleuk om te laten bezorgen. Dit is geschikt voor verschillende gelegenheden. Verras de jarige met een bonte bos vol verschillende bloemen en maak de jubilaris blij met een mix van rozen. Wil je eens niet bij je geliefde aankomen met een standaard bos rode rozen? Ga dan voor die geweldige bos met sfeervolle warme tinten.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden