X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Leuke cadeaus voor uw Valentijn vindt u bij BoeketCadeau!

05-02-2019

De liefde is toch het mooiste wat het leven te bieden heeft, en het vieren van de liefde is één van de leukste dingen om te doen. Eigenlijk zou het wel elke dag Valentijnsdag mogen zijn. Uw geliefde verdient het natuurlijk om veel vaker in het zonnetje gezet te worden. Maar Valentijnsdag is er om ons eraan te herinneren dat we dat we inderdaad niet moeten vergeten dat de liefde en diegene van wie we houden speciaal is en een lief gebaar verdient. BoeketCadeau heeft een groot assortiment Valentijn cadeaus.

Een warm gebaar voor uw Valentijn

We hebben allemaal een druk leven en inspiratie voor een leuk cadeau is soms even lastig. Daarom heeft BoeketCadeau een prachtig assortiment aan romantische cadeaus om uw geliefde mee te verrassen! Wilt u uw vriend of vriendin, echtgenoot of echtgenote iets geven om te vast te kunnen houden wanneer u even niet samen kunt zijn? Kies dan een van de leuke, zachte knuffels uit ons assortiment! Tip: sprenkel er wat van uw parfum of aftershave op voordat u van huis gaat, dan is die zachte knuffelbeer nóg meer een aandenken aan u!

Verras met een boeket rozen

Uiteraard zouden wij BoeketCadeau niet zijn als u niet bij ons terecht kon voor een mooi, geurig boeket bloemen. We hebben tulpen en rozen in verschillende kleuren om uit te kiezen. Een mooie rode roos in een flesvaas behoort ook tot de opties. BoeketCadeau heeft ook prachtige decoratieve producten voor Valentijnsdag, zoals een schitterend bloemenhart of een dubbel stenen hart met bloemen. U kunt ook kiezen voor een permanente herinnering aan uw liefde. Een mooie glazen roos in een chique doos bijvoorbeeld, een glazen hart met een lieve tekst erop, of een houten hart met ‘Ik hou van jou’. Het voordeel van een houten hart… het hangt prachtig aan de muur!

De lekkerste chocoladecadeaus

Is uw geliefde een liefhebber van chocolade? Wie niet eigenlijk. Het is één van een ultieme producten die horen bij Valentijnsdag. Van chocolade worden we immers gelukkig, en wat is er mooier dan een iemand waarvan je houdt een doos vol smakelijk geluk aan te bieden. BoeketCadeau biedt ook pakketten aan met chocolade. Wat te denken van een driedelig chocoladepakket met een reep met de tekst ‘Voor de allerliefste’, of ‘Chocolade van…’ als u het spannend wilt houden. Misschien wilt u immers iemand verrassen als stille aanbidder. Alles kan bij BoeketCadeau. Zo is het ook mogelijk om voor een gecombineerd pakket te gaan. Er zijn genoeg keuzes, maar een aantal mooie voorbeelden zijn het vermelden waard. Wat dacht u van een fles champagne met knuffel in de vorm van een hart én een rode roos. Of een leuke heliumballon met lieve tekst in combinatie met chocolade en een rode roos. Ook met boeketten heeft BoeketCadeau leuke sets in de aanbieding. Kies bijvoorbeeld voor een mooi boeket rozen met chocolade, prosecco of een zachte knuffelbeer.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden