X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Katten en bloemen

01-10-2020

Houdt u van bloemen maar heeft u ook katten in huis? Dan is het erg belangrijk om goed op te letten bij de aanschaf van bloemen. Daarnaast is het natuurlijk een risico om bloemen neer te zetten, want u wilt natuurlijk niet dat de katten de vaas omver lopen. Het zou immers zonde zijn als er ineens een plas water op de grond ligt en de vaas in glasscherven ligt. Echter is het grootste probleem dat veel planten en bloemen giftig zijn voor katten en dat ze hier zelfs aan dood kunnen gaan. Wat zijn de belangrijkste dingen die je hierover moet weten? Wij vertellen het in dit blog.

Giftige bloemen voor uw kat

Katten zijn natuurlijk uw lieftallige huisdieren die u goed wilt beschermen tegen giftige planten en bloemen. Het is daarom van groot belang om u goed te verdiepen in de verschillende bloemen die giftig zijn. Wij sommen ze graag eens voor u op:

  • Lelies
  • Chrysanten
  • Anemoon
  • Calla
  • Cyclaam
  • Hortensia
  • Iris
  • Wasbloem

 

Bloemen in huis

Ons assortiment beschikt over voldoende bloemen die wel geschikt zijn voor katten. Fleur dus uw huis gemakkelijk op met een mooi boeket die beschikt over diverse bloemen. Een mooi boeket in huis zorgt voor een fijne sfeer die u natuurlijk ook graag in huis wilt hebben wanneer u katten heeft. Zorg ervoor dat u let op de giftige bloemen en daarna kunt u optimaal genieten.

Meer weten over katten en bloemen?

Heeft u mooie bloemen gevonden en weet u niet zeker of deze giftig zijn voor uw katten? Neme dan gerust eens contact op met onze bloemenspecialisten. Zij kunnen u voorzien van meer informatie zodat u er zeker van bent dat uw kat veilig in huis kan rondlopen zonder het risico dat ze in aanmerking komen met giftige bloemen. Ook voor andere vragen staan wij natuurlijk voor u klaar!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden