X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Hoe heeft u langer plezier van uw boeket?

24-09-2021

De kans is groot dat u onlangs een boeket heeft mogen ontvangen. Niets is mooier dan het gevoel van het verkrijgen van een paar mooie, verse bloemen. Dit gevoel wilt u natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden en het allerliefst nooit meer kwijtraken. Helaas zit er een bepaalde houdbaarheidsdatum gekoppeld aan uw nieuwe boeket. Hoe u deze tijd zo lang mogelijk uit kunt stellen, leest u gelukkig hier!

Zorg voor een schone vaas

De uitspraak ‘even een passend vaasje zoeken’ is eentje die we wel vaker horen wanneer we een boeket geven of krijgen. Vooral dat woordje ‘even’ kunt u beter weglaten, want het zoeken van een passende en tevens schone vaas is één van de belangrijkste factoren om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw nieuwe bloemen. Vul een schone vaas met water op kamertemperatuur en voeg het snijbloemenvoedsel toe dat vaak bij het boeket zit. Snijd te stelen van de bloemen eens in de zoveel tijd bij en ververs het water. Het schoonmaken van de vaas mag er best heftig aan toe gaan, want een schone vaas zorgt simpelweg voor het feit dat uw bloemen nog langer mooi blijven!

Zoek een passende plek

Bij de meeste mensen wordt het nieuwe boeket al snel op tafel gezet, maar misschien is dit wel helemaal niet de optimale plek. Als uw nieuwe boeket hierdoor midden in de zon staat, is het bijvoorbeeld juist sterk af te raden om het hier neer te zetten. Zorg voor een plek waar niet te veel zonlicht op de bloemen komt en vermijd hiernaast ook tocht. Ook zaken als naast de verwarming of de fruitmand zijn plekken waar u uw boeket absoluut niet neer moet zetten als u er zo lang mogelijk van wilt genieten.

Snijd de stelen schuin af

Tot slot willen we nog graag even benadrukken hoe belangrijk het wel niet is dat de stelen van de bloemen schuin worden bijgesneden. Doe dit eens in de zoveel tijd en uw verse boeket blijft langer vers dan ooit tevoren. Dat is nog eens genieten van die mooie bloemen!

 

Langer plezier van je boeket nóg leuker maken?

Het is natuurlijk hartstikke belangrijk dat u precies weet hoe u uw boeket zo lang mogelijk goed te houdt, maar het is natuurlijk nog leuker om een nieuwe bos weg te geven of te mogen ontvangen. Wanneer u in ons assortiment kijkt, vindt u gegarandeerd prachtige, verse bloemen die degene die u wilt verrassen, volledig doen dichtslaan. Het prachtige gevoel dat iemand krijgt wanneer hij of zij een mooie bos bloemen ontvangt, is vrijwel niet te omschrijven. Neem hier de tijd voor en verras weer eens iemand met een prachtige bos vol verse bloemen!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden