X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het wijnpakket cadeau: 3x onze favorieten!

24-08-2022

Ooit begon Boeketcadeau als typische bloemist, maar inmiddels zijn onze webshop en winkel zoveel meer dan dat. Een wijnpakket cadeau is namelijk ook verkrijgbaar bij ons, waardoor een bezoekje aan de slijterij niet meer nodig is om iemand te verrassen met een mooie fles wijn. Inmiddels bieden wij alweer 65 subvarianten van het wijnpakket cadeau aan, waardoor je keuze te over hebt in onze webshop.

Een wijnpakket cadeau laat zich graag geven op verjaardagen, maar ook op spontane momenten tover je een lach op het gezicht van de ontvanger. In dit blog bespreken we een aantal van onze favorieten, zodat je inspiratie opdoet voor je volgende wijnpakket cadeau!

Exclusief wijnpakket met cocktail wijn

Een exclusief wijnpakket dat nieuw is bij Boeketcadeau, is de Bellini Cocktail Originale. Deze mooie drank is afkomstig uit Venetië en het recept dateert alweer uit de jaren veertig, een goed bewaard geheim dat opgenomen is in de fles. Doe je het exclusieve wijnpakket cadeau aan een ander, doe er dan ook wat witte perziken bij. De combinatie van dit vruchtensap met de cocktail wijn is er één om je vingers bij af te likken!

Wijnpakket met hapjes

Ben je weleens bang dat je handen te leeg zijn als je bij iemand aan de deur staat? Pak dan uit met een wijnpakket met hapjes! De rode wijn met wijnglazen en bonbons is er zo één. De fles wijn is verpakt in sierlijke cadeauverpakking, terwijl het strikje op het bonbondoosje het geheel ook al zo’n feestelijke touch geeft. Smaken de rode wijnen op een avond je vaak minder dan de witte? Je kunt ook voor een Sauvignon kiezen in plaats van een Cabernet Sauvignon!

Wijnpakket cadeau van het land

Weiger je om met een dertien-in-een-dozijn fles op de proppen te komen bij degene die je wilt verrassen? Overweeg dan eens om de Italiaanse rode wijn Farmers Wine als wijnpakket cadeau te geven. Deze wijn wordt gekenmerkt door zijn ambacht en wordt geproduceerd door lokale wijnboeren die huisvesten in de zuidelijke streken van de Italiaanse laars. Belangrijke pijler voor de boeren is de organische wijze waarop zorg wordt gedragen voor de druiven. Daardoor is er ook gekozen voor duurzame ‘wrapping’, wat het wijnpakket cadeau een leuk aangezicht geeft.

Combineer wijn en bloemen

Het unieke aan BoeketCadeau.nl is dat je elk wijnpakket kan combineren met je favoriete boeket bloemen. De wijn en bloemen worden samen in een luxe geschenkdoos aangeboden bij de ontvanger. Kies en combineer op onze website!.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden