X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het vakantiegevoel langer vasthouden

10-08-2021

We kennen allemaal die ene dip wel die we krijgen wanneer we na onze prachtige vakantie weer terug komen in ons koude kikkerlandje. Wellicht heeft u heerlijk liggen vertoeven in één van de warme zuidelijke landen of misschien heeft u ervoor gekozen om naar het oosten, westen of eventueel zelfs noorden te gaan. Hoe dan ook is de vakantie zeer waarschijnlijk geslaagd, maar nu moeten we toch echt iets tegen die dip gaan doen. Hoe u uw vakantiegevoel gemakkelijker langer vasthoudt, leest u hier!

Herinneringen

Het belangrijkste aan een vakantie die u bijblijft is de kracht van de herinnering. We raden u om die reden aan om onder andere veel foto’s en bijvoorbeeld filmpjes te maken of zelfs laten maken. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel terugkijken naar dat ene moment waar u zo intens gelukkig was.

Ook souvenirs spelen een grote rol in het fenomeen om een vakantiegevoel zo lang mogelijk te houden. U kunt hier denken aan de standaard magneetjes of bijvoorbeeld teenslippers, maar ook zijn dingen met een geur of bepaalde klank erg leuk. Uw zintuigen brengen u namelijk binnen no time weer terug naar die prachtige vakantie!

Maak het thuis zo aangenaam mogelijk!

Een ander belangrijk punt om het vakantiegevoel zo lang mogelijk vast te houden, is om de thuiskomst zo aangenaam mogelijk te maken. Als u terugkomt in uw huis en er moet eerst een betrekkelijk lange tijd opgeruimd worden, is het niet raar dat er een dip gaat ontstaan. Zorg om die reden voor een mooi, vers boeket op de tafel en zorg er ook voor dat uw huis netjes is opgeruimd. Een andere aanrader die we kunnen geven om de thuiskomst zo aangenaam mogelijk te maken, is het in huis hebben van bepaalde dingen die u die dag gegarandeerd nodig gaat hebben. Denk hierbij aan voldoende eten en drinken, maar denk ook aan schone kleding en een schone handdoek om even lekker te kunnen douchen. Het vakantiegevoel vasthouden is lastig, maar alle bovenstaande zaken moeten u toch aardig op weg helpen om nog zo lang mogelijk na te genieten!

Een goed gevoel

We willen u er tot slot even op wijzen dat u, om even in de trant van de bloemen te blijven, het uzelf enorm makkelijk kunt maken op het gebied van het bestellen van bloemen. In ons assortiment vindt u de meest prachtige, verse boeketten die u gegarandeerd opnieuw thuis laten voelen. Het terugkomen van vakantie is dan toch een stukje minder erg, want u kunt volop gaan genieten van een prachtig boeket van Boeketcadeau!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden