X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het seizoen van de pioenroos

13-05-2020

De pioenroos ie een echte seizoensbloem. De pioenroos wordt ook wel afgekort pioen genoemd en is erg afhankelijk van het weer. De officiële naam is Paeonica. Hierdoor is het een echte seizoensbloem. Over het algemeen is de pioen in mei en juni volop aan het bloeien. In deze maanden kunt u dus optimaal genieten van deze bloem. En het goede nieuws: dat is nu aan de gang. Wilt u meer weten over de pioenroos? Wij vertellen u meer over deze prachtige bloem.

Een prachtige bloem

De pioenroos begint als klein knopje, maar groeit uit tot een prachtige bloem. Vooral rond Moederdag is deze bloem dan ook erg populair. Dit komt door de mooie uitstraling die de bloem biedt. De bloem wordt ook wel gezien als teken van liefde, geluk en gezondheid. Een leukere verrassing kunt u uw moeder niet geven. Zorg er wel voor dat u de pioenrozen genoeg ruimte geeft om te bloeien. Zet ze dus niet als grote bos in een vaas.

Wonderbaarlijke bloem in ons assortiment

 

Deze wonderbaarlijke bloem mag natuurlijk ook niet in ons assortiment ontbreken. De pioenroos veranderd het meest tijdens de bloei en dat in positief opzicht. U zult verbaasd zijn over hoe mooi deze bloem wordt. Afhankelijk van het weer groeit de bloem in mei en juni  en dan voornamelijk op het veld. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, zoals lichtroze, donkerroze, wit en paars. Bekijk verschillende soorten pioenrozen in ons bloemen ABC. Welke kleur vindt u het mooiste? Schaf dan nu een prachtige pioenroos aan en geniet van deze prachtige uitstraling bij u in huis of geef dit aan iemand cadeau. Bestellen van pioenrozen kan in onze webshop.

Meer weten over de pioenroos

Meer weten over deze mooie pioenroos? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Onze specialisten kunnen u alles vertellen over ons assortiment met bloemen, dus aarzel niet en pak gerust even die telefoon om ons al uw vragen te stellen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden