X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het plukboeket: het zonnetje in huis

01-03-2022

Het paasboeket, het droogboeket, maar zeker ook het plukboeket, zijn boeketten die voorbijkomen als u het internet afstruint naar een perfecte bundeling aan bloemen voor uzelf. Met een milde winter achter ons en een heerlijk voorjaar in het vooruitzicht, is het hoog tijd voor Boeketcadeau om het plukboeket eens uit te lichten. In dit blog staat Boeketcadeau stil bij typische plukbloemen, de kenmerken van een plukboeket en hoe u meer uit uw boeket haalt.

Wat is een plukboeket?

Aanschouwt u het woord 'plukboeket', dan zult u ongetwijfeld hebben gemerkt dat de enkelvoudsvorm van het werkwoord 'plukken' is opgenomen in het boeket. En dat is niet zomaar. Een plukboeket bestaat namelijk uit bloemen met verschillende hoogtes en groottes, waarbij het net lijkt alsof ze stuk voor stuk uit het veld zijn gehaald. Mede daarom wordt 'veldboeket' als synoniem gebruikt voor het plukboeket. De bloemen zijn op achteloze wijze met elkaar gebundeld, wat het geheel zijn charme geeft.

Typische plukbloemen voor in het plukboeket

Bij Boeketcadeau gebruiken we typische plukbloemen om tot een fraai decoratiestukje voor bij u thuis te komen. Elke keer variëren met bloemsoorten is karakteristiek voor het plukboeket, waardoor de samenstelling nooit helemaal hetzelfde is. Hieronder lichten we een aantal typische plukbloemen uit:
Pioenroos
Zonnebloemen
Gipskruid
Gerbera's
Ridderspoor 
Anjers
Kattenstaart
Lelies
Asters
Alstroemeria's
Phlox
Rudbeckia
 

Meer uit uw plukboeket halen?

Voordat we het naar u sturen, besteedt Boeketcadeau veel aandacht aan het plukboeket. Zodra het plukboeket op plaats van bestemming is, is het tijd om te genieten van het boeket. Hierbij raden we aan om een vaas te kiezen, die niet erg opvalt van zichzelf. Plukboeketten vallen van zichzelf al aardig op door de vele kleuren en daarom kunt u beter kiezen voor een gematigde vaas. 
Doordat bloemen in een plukboeket verschillende hoogtes hebben, adviseren wij om het touw om het boeket te laten zitten zodat het boeket zijn vorm behoudt.

Een plukboeket bestellen?  Bestel eenvoudig online en laat deze bezorgen in Nederland.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden