X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het is herfst: zo komt u alvast in de sfeer

09-10-2021

Het regent, het stormt en de lucht is grijs. Maar belangrijkst van alles: de bladeren veranderen langzaam van groen naar prachtige oranje, rode en gele najaarskleuren. We kunnen er, kortom, niet meer omheen. Het is herfst. Omdat het nog even duurt voordat de gezellige dagen rond kerst zich aandienen, geven we u in deze blog tips om van de herfst een topseizoen te maken. Lees snel verder en kom alvast helemaal in de gezellige herfstsfeer!

Maak je huis herfstklaar

Zoals u in de zomer graag lichte kleuren om u heen wilt hebben, verlangt u in de herfst naar warmere tinten. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen door diverse accessoires. Vervang bijvoorbeeld de kussens op uw bank voor ‘warmere’ exemplaren. Kies hiervoor uit aardetinten, zoals bruin, oranje, rood of mosterdgeel. Materialen die goed bij de herfst passen zijn wol, fluweel en vilt. Maak het geheel af met een mooi en bijpassend plaid. Zo is binnen blijven wel héél aantrekkelijk.

Vergeet de herfstdecoratie niet

Net zoals we met kerstmis de kerstkransen kennen, kunt u zichzelf natuurlijk ook uitleven met een herfstboeket in de herfst. Dit mag niet ontbreken in uw (nieuwe) interieur met herfsttinten. Binnen ons aanbod vindt u gelukkig verschillende prachtige herfst boeketten in de tinten oranje, rood en brons. Deze boeketten bevatten allerlei populaire herfstbloemen, hier heeft u al over kunnen lezen in ons eerdere blogartikel. Op zoek naar iets originelers? Dan is de oranje bloementaarten met pompoenen misschien wel iets voor u. Ook pompoenen mogen in de herfst natuurlijk niet ontbreken. Zelfs niet wanneer u geen Halloween viert. Tip! Wilt u een extra herfst effect hebben? Gebruik een uitgeholde pompoen als vaas voor het boeket.

Leef je uit in de keuken

De geur van versgebakken appeltaart, appelflappen of een kruidcake. Stuk voor stuk doen deze denken aan het herfstseizoen. Daarbij is bakken natuurlijk een superleuke activiteit voor de donkere en regenachtige dagen. Wanneer u klaar bent kan u op de bank genieten van uw creatie in combinatie met heerlijke chocolademelk met slagroom.

Licht uit, kaarsen aan

De moeder aller tips om een gezellige herfstavond te creëren in huis: kaarsen. Laat die verlichting voor wat ze is, en gebruik kaarsen om de plaats te verlichten. Naast de gezellige sfeerverlichting die kaarsen met zich meebrengen kunt u ook kiezen voor geurkaarsen om het herfstgevoel te versterken. Geur is heel bepalend voor de sfeer. Met geurkaarsen haalt u dan ook meteen de herfst in huis!

Begin met een bloemetje

Wellicht bent u al aan het nadenken over welke kleine veranderingen u als eerste kunt doorvoeren binnen om alvast in de sfeer te komen. Het makkelijkste is natuurlijk om te beginnen met een herfstboeket. Bij BoeketCadeau.nl vindt u veel verschillende prachtige varianten. Wanneer u deze online bestelt heeft u het boeket daarnaast ook razendsnel in huis. Twijfel dus niet en bekijk ons assortiment met de prachtigste herfstbloemen!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden