X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Het bruidscadeau: wat geef je?

05-09-2022

Nadat de drie welbekende ‘hoezeetjes’ geklonken hebben voor het bruidspaar, is het tijd voor de overhandiging van het bruidscadeau. Onder stellen die een bruiloft bezoeken is altijd veel te doen rondom het bruidscadeau, omdat je niet degene wilt zijn waar later over gezegd wordt dat je karig geweest bent. Conclusie? De gecompliceerdheid rondom het bruidscadeau is van alle tijden en daarom ben je gezegend dat er tegenwoordig blogs zijn die je een handje helpen bij het uitzoeken van een bruidscadeau. Boeketcadeau somt hier de beste voorbeelden voor je op!

1 - Concertkaarten

Zijn de aanstaande man en vrouw helemaal weg van een bepaalde artiest? Stop dan 4 tickets voor een concert in een mooie envelop. Zo heb je ook na de bruiloft een mooie avond in het verschiet!

2 - Stand van de sterren

De stand van de sterren is lang niet altijd gelijk! Om de mooiste dag uit het leven van de man en vrouw extra kracht bij te zetten, bestel je een gepersonaliseerde poster waar de stand van de sterren op geportretteerd staat. Dit bruidscadeau is mooi voor aan de muur!

3 - Gepersonaliseerde borrelplank als cadeau bruidspaar

Krijgen jullie vrienden geen genoeg van borrelhapjes? Verras ze dan met een gepersonaliseerde borrelplank, die erg geliefd is als cadeau voor het bruidspaar. Zet de namen van de geliefden op het bruidscadeau of voeg er de datum aan toe!

4 – Een boeket als cadeau voor de bruid

Wie liefde zegt, zegt ook bloemen: hét ideale cadeau voor de bruid. Romantische cadeaus versterken het gevoel van liefde des te meer, wat de trouwdag een extra goud randje meegeeft. Laat de rode rozen overheersen in een mooi boeket, of geef een beer die de bloem van de liefde vasthoudt.

5 – Ballonvaart over de woonplaats

Hebben de tortelduifjes elkaar leren kennen in een specifieke plaats in Nederland? De diverse wijken en omliggende dorpen hebben ze vast nog niet eerder van boven aanschouwd. Geef je een ballonvaart cadeau, dan sta je vooraan qua originaliteit met je bruidscadeau!

6 – Wijn uit geboortejaren

Wie trouwt, heeft wat te vieren! Breng daarom een toost uit op het huwelijk met een wijn uit de geboortejaren van de geliefden. Deze wijnen smaken compleet anders dan de wijnen uit de supermarkt en dat geeft deze proefervaring wat unieks mee.

7 – Gepersonaliseerd sleutelkastje

Na de huwelijksnacht komt het bruidspaar thuis als pasgetrouwd stel. En wat is er dan leuker als ze hun huissleutels op kunnen hangen aan een haakje waar hun namen en trouwdatum boven staan? Zo hoeven ze nooit de datum meer te vergeten!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden