X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Haal de zomer in huis met deze typische zomerbloemen

18-07-2021

Nu de zomer voor de deur staat, is het een leuk idee om hem ook in huis te halen. Met bloemen in huis brengt u de zomer naar binnen. Heerlijk al die vrolijke kleuren en geuren, daar wordt een mens blij van, zeker als op sommige dagen de zon nog ver te zoeken is. Met de zomerse boeketten van BoeketCadeau kan u met gemak een perfect zomerse aanvulling aan uw interieur creëren.

Typische zomerbloem

Sommige bloemen, zoals de gerbera of zonnebloemen, zijn misschien wel de belichaming van de zomer. Toch zijn er nog tal van andere vrolijke bloeiers die het warme seizoen aankondigen, ontdek verschillende typische zomerbloemen hierbeneden.

Zonnebloem

Is er een bloem zomerser dan de zonnebloem? Niet voor niets komt deze wellicht als eerste in uw gedachten op. Deze vrolijke bloem geeft ieder boeket een zomerse uitstraling. Wist u trouwens dat de officiële naam van de zonnebloem Helianthus is? Een samenvoeging van het Griekse helios (zon) en anthos (bloem). Met een boeket zonnebloemen haalt u dus letterlijk het zonnetje in huis.

Uienbloem

De zomer in je bol nemen we dit jaar letterlijk. De prachtige bollen van de uienbloem maken het seizoen compleet. De uienbloem, ook wel allium, is verkrijgbaar in de mooiste kleuren en bloeit lekker lang. Als je haar na het bloeien droogt, kun je er zelfs uitgebreid mee nazomeren. Pas wel op dat stengels en blad niet beschadigen, want dan krijg je met een typische uiengeur te maken. De bloem is bijzonder en daarom ook te vinden in ons boeket ‘bijzondere bloemen’.

Delphinium

Het nichtje van de ranonkel maakt u keer op keer blij. Het is een echte zomerse bloem die wij vooral in de paars blauwe tinten terug zien in ons assortiment. De bloem is langgerekt en heeft veel blauwe bloemen langs zijn steel. Het zijn kleine knopjes die tijdens de bloei open komen. De bijnaam ridderspoor komt van het naar achter wijzende spoor aan iedere bloem. De bloem komt mooi tot zijn recht in een vaas met bijvoorbeeld verschillende kleuren delphiniums. Bloemen online bestellen met delphiniums? In onze roze paars boeket zijn deze prachtige zomerse bloemen verwerkt.

Campanula

Dat Campanula (verzamelnaam van de klokjes bloem) bij de tijd is, spreekt voor zich met zo'n naam. In de zomertijd laat de Campanula zich nog vaker zien. Als plant, maar ook als snijbloem. Het is een echte zomerbloem in de kleuren wit roze en paars. Grote kans dat jij deze zomer ook campanula in huis haalt. Door de ronde vorm is de kopcampanula zeer geschikt om in de wat compactere boeketten te gebruiken. Een fraaie bloem in een vrolijke zomerse kleur!

Zomerbloemen cadeau geven

Een prachtige bos zonnebloemen of een ander zomers boeket is perfect als cadeau voor uw naasten. Ook kunt u deze natuurlijk als cadeau geven voor een spoedig herstel, om iemand te bedanken of om iemand een mentale opkikker te geven. De kleurrijke boeketten fleuren niet alleen de woning, maar ook mensen op. Ontdek verschillende zomerse boeketten binnen ons assortiment!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden