X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Een vrolijk interieur tijdens de lente

26-02-2021

Een vrolijk voorjaarsinterieur: dat is toch wat iedereen wil? Er wordt altijd weer volop uitgekeken naar de lente, want na de kou van de winter is iedereen toe aan de warmere temperaturen, de prachtige bloemen die weer komen en het feit dat u weer zonder jas naar buiten kunt. Hoe leuk is het dan om ook wat lente in huis te halen, zodat u ook binnen kunt genieten van het nieuwe seizoen dat is aangebroken? In dit blog vertellen wij u graag meer over alle mogelijkheden van een vrolijk lente interieur en de bijpassende bloemen.

Mooie pastelkleuren

Allereerst kunt u beginnen met het weghalen van de winterse kleuren in huis. Deze kunnen namelijk plaats maken voor de lichtere pasteltinten die vooral in de lente voorkomen. Verwissel bijvoorbeeld de sierkussens op de bank voor een totaal andere sfeer in huis. Daarbij kunt u ook van soorten stof verwisselen, door bijvoorbeeld katoenen en linnen materialen toe te voegen in huis.

Veel licht in huis

Veel licht en ruimte in huis is de key voor een lente interieur. De eerste zonnestralen vallen perfect naar binnen in een huis met veel licht. Zorg er dus ook voor dat u op veel plekken een goede lichtinval creëert. Op deze manier lijkt uw huis ook nog een stuk ruimtelijker. Ideaal toch?

De mooiste lente bloemen

Natuurlijk is uw lente interieur niet af zonder de juiste bloemen in huis. Kies daarom voor echte lente bloemen om de sfeer helemaal optimaal te maken. Heeft u ooit gehoord van de ranonkel? Deze bloem is een typische lentebloem en komt voor in verschillende kleuren. Zo kunt u de bloemen ook nog laten matchen met de rest van uw interieur. Daarnaast doen de vrolijke tulpen het in de lente natuurlijk ook erg goed. Welke kiest u?

Lente bloemen bestellen bij Boeketcadeau

Voor prachtige lentebloemen bent u bij ons aan het juiste adres. Maak eens een keuze uit  tulpen of andere boeketten met veel kleur. Daarbij bieden wij u ook altijd een seizoensaanbieding, die afgestemd is op het juiste seizoen. Nog vragen? Neem dan eens contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden