X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Een mooi gebaar met lelies

06-09-2020

Een mooi gebaar met lelies

Het uitzoeken van een rouwboeket gaat natuurlijk gepaard met een bepaalde lading. Het is namelijk erg verdrietig om dit te moeten uitzoeken. Daarom is het uitzoeken van dit boeket ook het verre van leuk. Echter bieden lelies veel steun in deze periode. Deze lelies staan namelijk centraal voor dé bloemen in rouwbloemen. Maar wist u dat lelies tegenwoordig niet meer alleen centraal staan voor een rouwboeket? Ze kunnen namelijk perfect worden gebruikt als mooi boeket voor in de woonkamer. In dit blog vertellen wij meer over lelies.

De schoonheid van lelies

Lelies stralen natuurlijk ook veel schoonheid uit, waardoor het perfect past binnen uw interieur. Witte lelies hebben ook wel de bijnaam Madonna-lelie omdat ze symbool staan voor zuiverheid en maagdelijkheid.

Lelies van Boeketcadeau

Lelies zijn een perfect cadeau voor diegene die de geur van lelies kan verdragen. Lelies zijn namelijk erg zoet, en deze geur wordt niet door iedereen gewaardeerd. Ondanks dat de meeste lelies een erg aanwezige geur hebben, bestaan er ook geurloze lelies, waaronder de witte lelie. En omdat lelies niet meer alleen centraal staan als rouwbloemen kunt u dit natuurlijk goed aan iemand schenken. Liever zelf lelies in huis halen? U kunt dit uzelf ook prima cadeau doen. Bij Boeketcadeau kunt u een mooi boeket met witte lelies bestellen in diverse groottes om vervolgens zelf of iemand anders te laten genieten van de schoonheid van lelies. Bekijk het assortiment in het bloemen ABC alles over de lelie.

Meer weten over lelies?

Heeft u nog een vraag over de witte lelies van Boeketcadeau? Neem dan gerust eens contact op met onze specialisten. Wij helpen u namelijk graag verder. Bel of mail ons even en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van lelies bij Boeketcadeau.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden