X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 6,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Een fleurige Moederdag

30-04-2021

 

Moederdag is dé dag van het jaar om moeders in het zonnetje te zetten. Denk aan uw eigen moeder, vrouw of een dierbare vriendin die een extraatje verdient. Laat weten hoeveel u van haar houdt en bestel een prachtig boeket. Wij hebben speciaal voor deze dag een assortiment samengesteld met diverse bloemen die geschikt zijn voor Moederdag, zodat uw keuze een stuk makkelijker wordt. Benieuwd met welke boeketten u kunt zorgen voor een fleurige Moederdag? Lees snel verder!

Moederdag bloemen

Op onze pagina met Moederdag boeketten vindt u een met zorg samengesteld assortiment. Wij hebben de meest lieve en kleurrijke bloemen voor moeders in een boeket gestopt. Op al onze Moederdag bloemen zit een versgarantie, waardoor u 100 procent verzekerd bent van verse bloemen van de beste kwaliteit.

Wanneer is het Moederdag

Moederdag valt ieder jaar op een andere datum, doordat het op de tweede zondag in mei wordt gevierd. Dit jaar valt Moederdag op zondag 9 mei. Wist je dat de historische reden voor deze datum is dat er dan wilde bloemen groeien? De kinderen konden deze dan plukken voor hun moeder.

Populair cadeau

Een bos bloemen is één van de populairste cadeaus op Moederdag. Wij snappen precies waarom. Met het juiste boeket geeft u namelijk het huis van uw moeder direct meer sfeer en kleur. Dit niet alleen, u brengt met een mooi boeket ook een gevoel over. Met een prachtig boeket kunt u op een symbolische manier tegen uw moeder zeggen hoeveel u om haar geeft en hoe dankbaar u bent. Dit maakt een boeket het ideale Moederdag cadeau.

Extra verrassing

Op Moederdag worden de mama's in de watten gelegd. Ook bij de Moederdag bloemen kunt u zorgen voor een extraatje. Binnen ons aanbod vindt u al verschillende boeketten met daarnaast een cadeau, zoals bijvoorbeeld heerlijke chocolaatjes, chocolade reep, een geur badset of een leuk waxinelichtje. Daarnaast kunt u ook kiezen voor het Moederdag cadeau pakket met een lekkere wijn. De moeder in kwestie wordt zonder twijfel blij van het boeket met cadeau. Voeg nog een kaartje toe met persoonlijke boodschap en uw verrassing is compleet.

Laat bloemen bezorgen op Moederdag

Wilt u er zeker van zijn dat de bloemen op 9 mei bezorgd zijn? Bestel uw favoriete boeken dan goed op tijd. Normaal gesproken kunt u bloemen bestellen tot zaterdag 15:00 voor bezorging op zondag. Zorg er dus voor dat u dit jaar extra op tijd bent, zodat uw moeder zeker is van een mooi boeket op Moederdag. Vragen? Neem dan nu contact op met onze specialisten en zij helpen u verder.

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden