X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Echte bloemenfans bezoeken Keukenhof

15-04-2018

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis.

Keukenhof, de plaats voor bloemenliefhebbers

De zon staat weer lager, je zonnebril en een mini zonnebrandcrème liggen weer in de tas. De verwondering over al het moois en kleurrijks dat de lente brengt is in mij wakker geworden. En wat een feest; het buiten leven, buiten recreëren is weer begonnen!

Ik hou van de lente! Kan jij ook geen genoeg krijgen van alle kleuren en geuren? Ik niet, dus daarom gaat deze blog over iets waar jij als bloemenliefhebber je hart, of eigenlijk neus kan ophalenJ.

Soms heb ik namelijk inspiratie nodig, een oppeppertje na de winter of gewoon zin in iets gezelligs met vriendinnen of familie. Herken jij dat?

Prachtige bloemen te zien in de Keukenhof en nog veel meer

Dan heb ik goed nieuws: Keukenhof (Lisse) is weer open! De grootste bloementuin ter wereld! Ik heb het over 32 hectare bloeiende, geurende bloemenzee. Over heerlijk wandelen, dromen en dwalen langs al dat moois. Keukenhof staat bekend om de (800 verschillende soorten!) tulpen maar er bloeien ook vele narcissen en hyacinten.

Keukenhof, de plaats voor bloemenliefhebbers

Voor de leergierige liefhebber is er een historische tuin en een tentoonstelling over de geschiedenis van de tulp. Of ga ter inspiratie bij een bloemschikdemonstratie kijken. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen; van een (gratis) speurtocht tot een kinderboerderij.

Thema Keukenhof: Romantiek

Als je een romantisch uitje wilt, dan komt dat goed uit. Want dit jaar staat Keukenhof in het teken van romantiek. Aan het einde van het seizoen (12-13 mei) kan je samen met je partner genieten van er een klassiek concert te midden van de bloemenzee. Hoe romantisch wil je het hebben? Teveel te zien voor één dag? Dan zijn er arrangementen met hotelovernachting te boeken. Dat kan in Lisse maar ook in het nabijgelegen Haarlem.

Keukenhof, de plaats voor bloemenliefhebbers

Bloemencorso: zaterdag 21 april 2018

Op zaterdag 21 april is het dubbel feest, dan is het namelijk bloemencorso. De met bloemen versierde praalwagens rijden van Noordwijk naar Haarlem. Deze jaarlijkse unieke parade trekt ook langs Keukenhof.

Tip: als je deze dag wilt gaan kom dan vroeg omdat de wegen gedeeltelijk afgesloten worden. Als je Keukenhof liever op een rustigere dag wilt bewonderen dan is de bloemencorso ook een zeer unieke ervaring.

Als je aan het einde van de dag moe maar voldaan op de bank ploft, is een stukje Keukenhof of bloemencorso in huis dé kers op de taart. Gelukkig kan ik je daar bij helpen, bloemen bezorgen doen we al jaren bij BoeketCadeau.nl, ook in de avond en op zondag. Je kan dus altijd bloemen in huis hebben!

Keukenhof: een terugblik

Dit jaar is het alweer de 68ste editie van het park. Maar de geschiedenis van Keukenhof gaat nog langer terug. Zelfs tot de 15de eeuw. Gravin Jacoba van Beieren (1401-1436) haalde uit het ‘Keukenduin’ groente en fruit voor de keuken van slot Teylingen. Een hofstede in ditzelfde Keukenduin werd in 1641 verfraaid met torens, en tot kasteel Keukenhof uitgebouwd. In 1857 werd de kasteeltuin opnieuw ingericht, door dezelfde landschapsarchitecten als van het Vondelpark in Amsterdam. Deze nieuwe kasteeltuin vormde de basis van het huidige Keukenhof. Maar pas in 1950 werd op het landgoed voor het eerst een tentoonstelling van voorjaarsbloemen georganiseerd. Het was direct een succes.

Bloemen bezorgen doe je met boeketcadeau.nl!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden