X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De sint is in het land: tijd voor chocolade!

15-11-2021

Zaterdag 13 november is Sinterklaas aangekomen in Nederland. Dit betekent een feestelijke periode met schoencadeau’s, verlanglijstjes, pepernoten én chocolade. De komst van Sinterklaas en chocolade zijn natuurlijk onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Deze chocolade wordt al ver voor Pakjesavond genuttigd. Ontdek de chocogeschenken van BoeketCadeau.nl bij de diverse boeketten!

Chocolade met Sinterklaas

De chocoladeletter is een bekend fenomeen tijdens de Sinterklaastijd. Dit idee is voortgekomen uit het gebruik om brood- en koekletters aan elkaar te geven met Sinterklaas. Het schenken van koekletters komt al voor op schilderijen uit de zestiende en zeventiende eeuw. In een Sinterklaasgedicht van de kinderboekenschrijver J.J. Goeverneur krijgt Jan zijn hele naam in banket en een chocolade sigaar. Aan het einde van de negentiende eeuw is de chocoladeletter een feit. Wist u trouwens dat alleen Nederland de chocoladeletters met Sinterklaas kent? In België, waar ook Sinterklaas gevierd wordt, kennen ze de chocoladeletter niet. In Duitsland en Oostenrijk komen wel chocoladeletters voor, maar die worden juist gegeten met Oud en Nieuw. Grappig toch?!

Chocolade sintcadeau

Ook BoeketCadeau.nl is gek op chocola. Daarom kunt u gemakkelijk chocolade toevoegen aan uw bestelling met bloemen. Tussen onze choco geschenken vindt u heerlijke chocolade van Droste of Zwitserse Lindt chocolade. En met trots kunnen wij aankondigen dat wij ook de bekende Leonidas bonbons in het assortiment hebben. Een heerlijke manier om iemand te verrassen of bedanken of voor een leuk Sinterklaascadeau. Dit valt zeker in de smaak!

Chocolade bezorgen als smaakvol cadeau

Wist u dat het wetenschappelijk bewezen is dat u van chocola blij wordt? Door de endorfine die vrijkomt tijdens het eten krijgt u namelijk een blij en gelukkig gevoel. Chocolade versturen betekent dus eigenlijk dat u iemand een stukje geluk cadeau doet. Dat is pas een leuke gedachte. Bloemen met chocolade laten bezorgen is een geschenk dat velen zullen waarderen, voor vrijwel iedere gelegenheid. Ook voor Sinterklaas!

Choco geschenken van BoeketCadeau

Chocolade bestellen bij BoeketCadeau.nl gaat eenvoudig en snel. Wanneer u voor 17.00 heeft besteld ontvangt u het product de volgende dag al in huis. Ook wanneer u kiest voor een combinatie van producten ontvangt u deze de volgende dag direct op het door u aangegeven adres. Uw bestelling is eenvoudig te volgen via Track en Trace.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden