X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De nieuwste trends in bloemenland

10-02-2020

Elk jaar zijn er weer nieuwe bloemen en planten helemaal hip. Wat moet u juist wel en juist niet in huis halen in 2020? Het is namelijk wel leuk om helemaal met deze trends mee te gaan, zodat iedereen die bij u over de vloer komt ook onder de indruk. Wij vertellen u hier de nieuwste bloementrends die u in 2020 kunt gaan volgen.

1. Zijdebloemen

Allereerst beginnen we met zijdenloemen. Deze zijdebloemen waren in 2019 ook al populair, maar dit wordt in 2020 ook een grote trend. Denk hierbij ook een een combinatie met  gedroogde grassen, bloemen en granen in bijvoorbeeld een zijdeboeket. Het grote voordeel van deze zijde bloemen is dat ze lang meegaan, dus u kunt lang genieten van uw bos met zijdebloemen. Daarbij komt ook dat u ze geen voeding hoeft te geven, dat ze tegen weinig licht kunnen en dat warmte ook geen invloed heeft op deze bos. Binnenkort bij BoeketCadeau.nl een assortiment zijdebloemen online te bestellen.

2. Gebruik grote vazen

Niet alleen hebben de trends invloed op de bloemen, maar ook op de vaas waar de bloemen instaan. In 2020 is het helemaal hip om grote en opvallende vazen uit te kiezen, dus opvallen binnen uw interieur. De vaas heeft namelijk een grote invloed op de uitstraling van het boeket, dus bekijk eens alle grote vazen in verschillende excentrieke vormen.

3. Hoe groter de bloemen, hoe beter

Over grote vazen gesproken: daar moeten natuurlijk ook grote bloemen in. De bloemen mogen anno 2020 een stuk groter zijn dan vroeger. Een bos bloemen mag best de aandacht trekken binnen uw interieur, en daarom worden de bloemen ook steeds groter gekweekt.

4. Horizontale bloemkunst

Tegenwoordig hoeft de vorm van een boeket niet meer per se een bol te zijn. Er kan gebruik gemaakt worden van verschillende en verassende vormen. Stijl de stelen bijvoorbeeld eens in de breedte in plaats van in de hoogte en zie wat voor effect er dan ontstaat.

Hulp nodig bij deze bloementrends?

Doet u al mee aan deze bloementrends of zijn ze compleet nieuw? Het is in ieder geval de moeite waard om het eens te proberen. Kies een mooi boeket uit, zodat uw woonkamer ook weer een stuk gezelliger worden. Daarbij heeft u natuurlijk de keuze om al deze trends in uw eigen smaak uit te voeren. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een mooi boeket? Raadpleeg dan nu onze specialisten en zij staan u te woord.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden