X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De mooiste combinatie van een bos rozen

25-05-2020

Rozen zijn prachtige bloemen en daarom is het altijd weer een feest als u een bos rozen in huis heeft staan. Dit kunt u natuurlijk gewoon voor uzelf in huis halen, maar u kunt het ook cadeau geven om iemand te verrassen. Hoe leuk is het als iemand ineens op de stoep staat met een bos rozen? Juist! Rozen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en daarom biedt het ook veel mogelijkheden om dit met elkaar te combineren. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

Verschillende kleuren rozen

Er zijn diverse opties om een mooie bos rozen samen te stellen. Allereerst kunt u natuurlijk een bos rozen uitkiezen in een bepaalde kleur. Verras uw geliefde bijvoorbeeld met een rode bos rozen: de kleur van de liefde. Wilt u iemand sterkte wensen? Kies dan eerder voor een witte bos rozen. Deze kleur wordt vaak gekozen tijdens droevige gebeurtenissen, zoals een begrafenis. De donkerroze rozen worden weer geassocieerd met dankbaarheid en waardering. Kies dus de juiste kleur bij de juiste situatie.

Combinaties van rozen en andere bloemen

 

Echter kunt u dus ook verschillende combinaties maken. U kunt er voor kiezen om verschillende kleuren rozen in één boeket te stoppen, maar ook om de rozen te combineren met andere bloemen, zoals gerbera’s. U kunt het boeket geheel samenstellen zoals u zelf wilt, of bekijk eens onze boekketen op onze website. Wij bieden u namelijk diverse boeketten aan met verschillende bloemen er in. Bekijk eens alle rozen boeketten.

Bestel een prachtig boeket

Benieuwd naar overige bloemen? Bekijk ons assortiment en laat u inspireren door verschillende voorbeelden van prachtig samengestelde boeketten. Deze kunt u gemakkelijk via onze website bestellen zodat u weer een prachtige bos in huis heeft. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice, welke telefonisch tijdens kantooruren te bereiken is.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden