X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De lente in huis met ranonkels

04-03-2020

 

De lente komt er bijna weer aan. Hoe leuk is het dan om ook wat bloemen in huis neer te zetten die alleen in de lente te verkrijgen zijn? Op deze manier zorgt u er voor dat de lente ook zichtbaar wordt in huis. De ranonkel is een typische lentebloem die dit ook daadwerkelijk kan veroorzaken. De ranonkel wordt ook wel boterbloem genoemd en komt oorspronkelijk uit Midden-Azië. De ranonkel wordt geplant in de kas als knol en er zijn niet alleen bloemen, maar ook plantjes verkrijgbaar.

Ranonkels in verschillende kleuren

De ranonkel is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze kleuren passen allemaal goed bij de lente. Dit komt door de lichte en felle kleuren. De ranonkel is verkrijgbaar van november tot en met april en is daarom ook een ware lente bloem. U kunt de ranonkel goed combineren met bijvoorbeeld tulpen om optimaal het voorjaar in huis te halen. Benieuwd naar de boeketten van ranonkels? Bekijk ze dan eens op onze website. U zult zien dat u direct de lente herkent in deze boeketten.

Boeketten met ranonkels

U kunt op de ranonkel pagina meer informatie vinden over deze bloem. Wilt u last minute nog bloemen bestellen? Dat kan! Als u een bestelling plaatst voor 12:00 uur wordt de bloem de volgende dag al in huis bezorgd. Maak daarom iemand, of natuurlijk jezelf, blij met een mooi boeket met ranonkels en geniet van de lente die bijna weer op de stoep staat.

Meer weten over ranonkels? Raadpleeg onze specialisten

Wilt u meer weten over ranonkels? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze bloemspecialisten. Wij weten er namelijk veel meer over en kunnen u er alles over vertellen. Neem eens contact op per telefoon of stuur een mailtje en wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Wacht niet te lang met het bestellen van ranonkels en lentebloemen, want voor u het weet is de lente weer voorbij en gaan we richting de zomer.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden