X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De beterschapsballon: een zwevend stukje blijdschap

24-10-2022

Ziekte is de bedreiging die een op het oog zorgeloos leven drastisch kan verstoren. Interesse tonen, bij diegene langsgaan en jouw familielid of vriend een hart onder de riem steken, is dan het enige wat je kunt doen. De beterschap ballon is een cadeau die je daarbij helpt. Overhandig je een beterschap ballon, dan dragen de kleuren een stukje geluk over. De tekst die op de beterschap ballon geschreven staat, draagt de boodschap over. Doe je inspiratie op met dit blog, waarin de beterschap ballon centraal staat! Boeketcadeau bespreekt de opties één voor één.

 

De Get Well ballon als beterschapscadeautje

Een beterschapscadeautje dat op veel bestellingen kan rekenen in de webshop van Boeketcadeau, is de Get Well ballon. Deze beterschap ballon heeft ontelbaar veel pleisters als opdruk en daarom is dit een perfecte ballon om te geven aan iemand die geblesseerd geraakt is. Hamstringblessures, zwellingen aan enkels, een gebroken arm of een gekneusd neusbotje: het is slechts een greep uit de situaties waarin de Get Well ballon tot zijn recht komt. Een subtieler beterschapscadeautje dan deze vind je ze niet!

Beterschap ballon voor kinderen

Kinderen behoeven een iets ander cadeautje, dan volwassenen. Zo is het nu eenmaal! Daarom heeft Boeketcadeau ook een beterschap ballon voor kinderen, die wat geschikter is voor de jongere patiënten. De Get Well wishes ballon is zo’n ballon. De ballon heeft een verloop als opdruk, terwijl rondjes in diverse kleuren zijn aangebracht aan de uiteindes. Het zonnetje heeft een grimas op zijn gezicht en hoopt dit over te brengen op degene die het moeilijk heeft.

Ballon voor vervelend nieuws

Ga je op bezoek bij iemand die zojuist hartverscheurend nieuws ontvangen heeft over zijn of haar ziekte? Dan kan het slimmer zijn om een passendere ballon uit te zoeken. Boeketcadeau verkoopt ook beterschap ballonnen die een wat neutralere uitstraling hebben. De Sterkte ballon is zo’n soort ballon. Gele, oranje en rode bloemetjes sieren deze beterschap ballon. In het midden staat een pakkende tekst, waar je het eigenlijk niet fout mee kunt doen.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden