X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

De R zit weer in de maand

12-09-2019

Na de zomer komt de 'R' weer in de maand. Dit heeft voor veel mensen een minder positieve associatie. De dagen worden weer korter. De zon schijnt overdag ook minder vaak. We blijven dan maar binnen zitten, omdat het buiten toch regent. De blaadjes vallen van de bomen. We slikken alvast wat extra vitamines om de weerstand op peil te houden, want voordat we het weten begint het griepseizoen weer. Het lijkt alsof met de komst van de herfst onze gezondheid minder wordt en veel mensen last krijgen van depressieve gevoelens.

De voordelen van herfst

Is dit sombere beeld van de herfst wel terecht? Nee, helemaal niet! De herfst heeft juist heel veel voordelen ten op opzichte van de zomer. In de zomer, als het buiten 's avonds lang licht blijft en de temperatuur de hele nacht vrij hoog is, slapen de meeste mensen veel minder uren en veel minder diep dan in de herfst. Het is bewezen dat je veel beter slaapt als het buiten donker en koud is. Lekker warm onder een dik dekbed in plaats van zonder dekens zwetend in de zwoele nacht. Goed slapen is heel goed voor je gezondheid. In de herfst lukt dat stukken beter dan in de zomer. In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, gaan we in de herfst juist meer naar buiten dan in de zomer.

Bij hoge temperaturen zitten we immers vaak binnen bij de airco of de ventilator vanwege het door de overheid ingezette hitteplan. Als de buitentemperatuur daalt, worden we pas weer actief en gaan we naar buiten. Toegegeven, in de herfst gaan we niet massaal naar het strand, maar we gaan wel naar het bos, om een lekker lange boswandeling te maken. Als we terugkomen van die boswandeling drinken we een warme kop soep of een chocolademelk met slagroom. Kortom, wanneer de 'R' weer in de maand zit, wordt het leven juist Reuze gezellig.

Herfstkleuren

Met het begin van de herfst begint ook een tijd van grote schoonheid in de natuur. Voordat de blaadjes gaan vallen, veranderen alle bomen van kleur. De groene kleuren krijgen een overvloed aan prachtige rode, gele en bruine tinten. Het is nauwelijks mogelijk om al deze mooie herfstkleuren te beschrijven. Herfsttinten van dieprood en vrolijk oranje tot frisgeel en donkerbruin zijn overal te zien. Een bos vol herfstkleuren is een spectaculair gezicht en uit onderzoek blijkt dat het goed is voor je mentale gezondheid om door zo'n herfstbos heen te lopen.

Herfstbloemen

Hoe geniet je ook thuis van de herfst? Haal de mooie kleuren van de herfst in huis. Als de 'R' weer in de maand komt, is het weer tijd voor prachtige bloemen, zoal hortensia's, rozen, gerbera's, dahlia's en diverse bes-soorten. Van deze bloemen zijn prachtige boeketten te maken, die lang houdbaar zijn. En wat dacht u van iets creatiefs, zoals een bloementaart of een herfststukje van herfstbloemen? Herfstbloemen zijn een prachtige aanvulling op uw interieur. Ze verhogen de warme herfstsfeer die veel mensen in hun huis willen hebben. De herfst is een seizoen om van te genieten en herfstbloemen horen daarbij.

Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden