X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Checklist bloemen en planten: 5 x zaken om aan te denken voor je vakantie

04-08-2022

Vakanties worden over het algemeen gezien als ontspannend, maar vooraf kan het best wel wat stress opleveren. Je moet namelijk met best veel zaken rekening houden voordat je afreist naar je vakantieadres. Inpakken en alle deuren op slot draaien is één, maar ook de planten en bloemen mogen niet vergeten worden bij het verlaten van het huis. Als expert in planten en bloemen, helpt Boeketcadeau je graag een eindje op weg door een vijftal punten te bespreken waar je aan moet denken voor je vakantie.

Andere positie kiezen voor je planten

Je zal niet de eerste vakantieganger zijn die zijn planten op dezelfde plek laat staan bij vertrek. En dat is niet altijd even handig als het onvoorspelbaar is wat voor weer eraan zit te komen. Stel dat er namelijk een bijzonder warme week aan zit te komen en je hebt niemand gevonden om de planten water te geven, dan is de kans best aanwezig dat planten de tropische dagen niet overleven. En dat zou zonde zijn, zeker omdat planten niet goedkoop zijn. Met een tijdelijke verhuizing kun je al veel oplossen.

Bloemen weggooien

Heb je onlangs een boeket besteld bij Boeketcadeau en zijn deze bloemen aan het einde van hun Latijn? Vergeet ze dan niet weg te gooien voor jij en je caravan de straat uitrijden, want anders zal je bij thuiskomst een onaangename geur tegemoet komen. In feite zijn het niet de bloemen die stinken, maar het water. Dit is makkelijk te voorkomen door één stap verder te denken!

Temperatuur in huis

Vindt je vakantie niet ’s zomers, maar ’s winters plaats? Draai de verwarming dan niet té ver terug als je op reis gaat, want er zijn veel planten die een minimale kamertemperatuur nodig hebben om te overleven. Met de stijgende gasprijzen kan het verleidelijk zijn om de temperatuur volledig terug te draaien, maar dit zal niet bevorderlijk zijn voor de staat van je planten. Online staat vaak geschreven hoe warm het minimaal moet zijn om een specifieke plant te laten overleven.

Juiste instructies geven aan degene die planten water geeft

Heb je dan toch iemand gevonden om je planten van wat druppels water te voorzien? Denk er dan goed aan om goede instructies te geven. De ene plant is namelijk de andere niet qua waterbehoefte en je wilt niet dat er sprake van wortelrot is als je auto weer op jouw oprit staat.

Bloemetje regelen

Tot slot is het ook attent om een bloemetje te regelen voor degenen die zorg dragen voor je planten. Het mooiste is als je dit al voor vertrek doet, door een bloemetje te regelen bij Boeketcadeau. We verkopen zowel kleine als grote boeketten. Zo bepaal je zelf hoe groot je gebaar is!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden