X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Bloementips voor de wintermaanden

15-11-2020

Bloementips voor de wintermaanden

Ziet u op tegen de donkere wintermaanden? Met bloemen in huis wordt de sfeer al een stuk vrolijker. Het wordt vroeg donker, het is koud, maar het kan ook juist een erg gezellige periode zijn. Met het gebruik van voldoende bloemen, de juiste kleuren en gezellige kaarsen, worden ook de wintermaanden een fijne tijd. Wij geven u graag een aantal bloementips om de wintermaanden goed door te komen.

Hoe verser hoe beter

Ook gedurende de winter zijn bloemen erg leuk. Ze brengen namelijk de juiste sfeer met zich mee. In de winter zijn er andere bloemen dan in de zomer populair, en daarom is het ook leuk om de winterbloemen in huis te halen. Benieuwd welke bloemen het meest geschikt zijn voor in de winter? Kijk eens naar de Amaryllis, Anemonen of Hyacinten. Daarbij past de kleur hiervan perfect bij de winter.

Schaal met Hyacinten

Wat de wintertijd helemaal aanvult is een gezellige schaal met hyacinten. Dit kunt u gemakkelijk op een bijzettafeltje plaatsen, zodat de sfeer helemaal compleet is. Deze witte hyacinten geuren daarbij ook nog eens, waardoor het heerlijk ruikt in huis. De bloembollen komen pas in huis uit, waardoor u er lang van kunt genieten. Wat wilt u nog meer?

Bestel tijdig uw winterbloemen

De bloemen mogen dus in de winter niet ontbreken. Vooral tijdens de huidige periode, waarin er gevraagd wordt om veel thuis te blijven, is het fijn om vel gezelligheid om u heen te hebben. En het voordeel van online bestellen? U hoeft de deur niet uit en loopt dus geen risico om corona op te lopen. Door de toenemende drukte is het van groot belang om bloemen op tijd te bestellen. Wacht dus niet te lang en bestel tijdig bloemen, voor uzelf of voor een ander. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de bloemen uit ons assortiment? Onze klantenservice vertelt u er graag meer over.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden