X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Bloemen mooi houden in het koude weer

18-10-2020

Bloemen verzorgen is iets wat altijd met liefde gedaan moet worden, zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden. Echter zit er wel iets verschil in deze verzorging en daarom is het belangrijk om te weten wat u wel of niet mag doen. Ze worden namelijk extra blij van seizoensgebonden verzorging. Hoe verzorgt u het beste de bloemen tijdens koud weer? Wij vertellen u graag meer over de verzorging in dit blog.

De temperatuur van het kraanwater

De temperatuur van het kraanwater in huis is in de zomer een stuk warmer dan in de winter. In de winter is het dan ook snel aan de koude kant, want voor onszelf niet fijn is, maar ook voor de planten niet. Het is dus belangrijk dat het water op kamertemperatuur is voordat de bloemen erin mogen staan. Wel is het belangrijk om het water schoon te houden, dus ververs dit water en laat het iedere keer eerst op kamertemperatuur komen, anders schrikken de bloemen ervan.

Vermijd de warming

Bloemen vinden het ook fijn om in een normale kamertemperatuur te staan, dus vermijd de verwarming. Een verwarming zorgt namelijk voor droge lucht en dit zal niet ten goede gaan van de kwaliteit van de bloemen. Plaats ze dus op een andere plek in huis en vermijd warmte.

Plaats bloemen niet naast de fruitschaal

Zorg ervoor dat uw bloemen niet naast de fruitschaal staan, want dit zorgt ervoor dat de bloemen eerder gaan hangen. Dit komt namelijk door de ethyleengas die vrijkomt. Fruit wordt hierdoor sneller rijp en de bloemen zullen dus sneller uitbloeien.

Meer weten over de verzorging?

Wilt u meer weten over het verzorgen van bloemen? In onze andere blogs vindt u meer informatie of neem even contact op met onze klantenservice. Wij vertellen u namelijk graag meer over de juiste verzorging van planten. Overige vragen? Ook dan helpen wij u natuurlijk graag verder.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden