X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Bloemen bezorgen met Kerstmis

09-12-2018

De gezellige tijd in aanloop naar de kerstdagen krijgt extra sfeer met een prachtig kerststuk in huis. Buiten mag het dan koud zijn, maar binnen is het warm en knus. Het is een tijd om uit te pakken en niet alleen met cadeautjes, maar ook met het verhogen van de sfeer. BoeketCadeau.nl maakt speciaal voor kerst prachtige kerstboeketten en kerststukken. Vier bijvoorbeeld kerst met een prachtig biedermeier kerststuk. Of kies voor een kerststuk in glas. De kleuren die zo typisch zijn voor kerst en de winterse periode zijn erin verwerkt. Of heeft u een creatief idee en wilt u dat op een professionele wijze laten uitvoeren. Laat het BoeketCadeau.nl weten en wij realiseren uw idee tot een schitterend resultaat. Wilt u iemand anders verrassen met bloemen? Wij bezorgen door heel Nederland en indien u voor 12:00 uur besteld, gebeurt dat dezelfde dag nog. Behalve in het weekend en op feestdagen.

Kersttrends 2018

Kerst is zo speciaal dat er ieder jaar een nieuwe trend ontstaat. In 2018 is het helemaal hip om een klassieke en chique kerststijl in te voeren. Op kleurgebied zijn er voor de kerst verschillende trends te onderscheiden. Bijvoorbeeld de combinatie roestbruin met blauw of roze en grijs. Als u liever op traditionele wijze kerst viert zijn de kleuren rood en groen onmisbaar in uw interieur. Uiteraard speelt BoeketCadeau.nl op deze trends in door kerststukken en kerstboeketten in uiteenlopende kleuren aan te bieden. Winters wit is bijvoorbeeld een trend die altijd blijft en ook nu helemaal in is.

Inspiratie om romantisch Kerst te vieren

Kerstbloemen en kerststukken spreken tot de verbeelding en mogen dan ook niet ontbreken in het kerstdecor. De aanwezigheid van bloemen en natuurlijke materialen legt bovendien een prima basis voor een romantische sfeer. Het is heerlijk om samen met uw partner in deze knusse tijd samen te zijn. Tijdens kerst bloeit de romantiek op als u uw partner met een romantisch cadeau verwend. Bijvoorbeeld met chocolade, champagne of wijn. Kruip op kerstavond gezellig op de bank onder een dekentje en zet een kerstfilm op. Of pak de gezelschapsspellen uit de kast en neem tijd voor elkaar. Vergeet niet om de kaarsjes aan te steken. Lekkere hapjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Op deze wijze begint u op een ontspannen manier aan kerst en kan het feest op Eerste Kerstdag echt beginnen.

Kersttafel met versiering

De kersttafel krijgt natuurlijk wat extra aandacht met een fraai gedekte tafel. De borden en glazen rangschikken en het geheel completeren met een prachtig kerststuk. Dat maakt de tafel extra feestelijk. Uiteraard is het mogelijk al vroeg voor kerst begint een prachtig kerststuk in huis te halen. De kerststukken van BoeketCadeau.nl zijn namelijk heel lang houdbaar en zijn door onszelf gemaakt. Het is ook leuk om een ander te verwennen met een kerstboeket of kerststuk. Dat is bijvoorbeeld een goed idee als u kerst bij anderen viert. Dan laat u voor uw komst al een blijk van waardering merken. Alle boeketten en bloemen kunt u voor kerst al bestellen en laten bezorgen. Dat is overigens ook mogelijk bij u thuis, zodat u het bloemstuk of de bloemen zelf meeneemt. BoeketCadeau.nl wenst u een fijne kerst!

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden