X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Amaryllis in huis met kerst

10-12-2019

Amaryllis in huis met kerst

Menig Nederland heeft de kerstboom weer in huis gehaald, want het is weer bijna Kerst. Het is natuurlijk leuk om de woonkamer in een gezellige kerstsfeer te brengen. Dit kun je niet alleen doen met een kerstboom en verlichting, maar ook met een bloem. De Amaryllis is namelijk een echte kerstbloem. De bloem is verkrijgbaar in verschillende kleuren rood en wit. De oorspronkelijke naam van deze bloem is hippeastrumbollen.

Hoe ziet deze bloem eruit?

De Amaryllis is een bloem die verkrijgbaar is vanaf oktober tot en met februari. Door de rode kleur wordt deze bloem ook vaak geassocieerd met kerst en past goed in je interieur tijdens de decembermaand. De Amaryllis is dus een echte winterbloem en ziet er prachtig uit. Op één steel zitten meerdere bloemen en de bloem wordt pas erg mooi zodra de knoppen open komen. Je kunt ervoor kiezen om deze bloem alleen in een vaas te zetten, maar je kunt het ook prachtig combineren in een boeket.

Online bloemen bestellen

Wil jij deze bloem ook graag in huis? De Amaryllis is te vinden in ons assortiment, dus die kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Hierdoor heb ook jij de Amaryllis kerstbloem in huis in december. Daarbij komt natuurlijk dat de bloem nog tot en met februari nog verkrijgbaar is en dus prima in huis kan blijven.  Exclusief verkrijkgbaar bij BoeketCadeau.nl is een kerststuk met amaryllis. Wil je deze thuis zelf maken?  Bekijk dan hoe je dat het beste kunt doen in onze instuctie video.

Meer weten over de Amaryllis

Voor meer weetjes over de bloemen kun je terecht in ons bloemen ABC. Bekijk eens de pagina over de Amaryllis. Bij ons geldt ook voor 12:00 uur besteld, vandaag geleverd. Je kunt dus direct de Amaryllis kerstbloem in huis neerzetten voor een extra gezellige kerstsfeer. Wilt u naast deze bloem nog wat overige bloemen? Kijk dan eens gerust verder tussen alle bloemen in ons assortiment.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden