X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts € 6,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

5 tips voor een top Sinterklaas

28-11-2017

Volgende week is het weer zover: Sinterklaas. Het feest ter ere van Sint-Nicolaas, de beschermheilige van de kinderen, dat in Nederland, België, Aruba en Curaçao wordt gevierd. Voor kinderen een spannende tijd. Maar ook voor volwassenen! Dit jaar genieten van een stressvrije Sint? In deze blog geven we je een aantal leuke cadeau-ideeën en handige tips. Voor jou, van BoeketCadeau.nl. 

* 1. Het heerlijk avondje

Kinderen zijn op sinterklaasavond zo zenuwachtig, dat ze vaak geen hap kunnen eten. Wat er wel altijd ingaat is snoepgoed. Zet daarom wat bakjes rauwe groenten tussen al het lekkers. Daar ‘snoepen’ ze automatisch van. Vraag de volwassenen die komen allemaal wat eten mee te brengen, dan hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met een mooi gedekte tafel.

* 2. Knutselpiet

Wat kerst zo gezellig maakt, is de kerstversiering. Hoe zorg je voor ditzelfde feestgevoel in de aanloop naar sinterklaas? Ga knutselen! Door te knutselen kom je vanzelf in de stemming. Maak nepcadeautjes van metallic inpakpapier met een mooi lint eromheen voor op de schoorsteenmantel. Of maak van een lege chipskoker leuke sinterklaasjes en zwarte pietjes, die je op tafel zet.

Sinterklaas met boeketcadeau.nl

* 3. Zo slim als Sinterklaas

‘Hacks’ zijn slimme trucs waarmee je tijd bespaart. Maar ook rondom sinterklaas bestaan er genoeg ‘hacks’ die je het leven makkelijker maken. We hebben de beste voor je op een rij gezet:

 

1. Maak voor het makkelijk vinden van rijmwoorden gebruik van synoniemen.net en rijmwoordenboek.net. De kunst is om een ander woord te zoeken voor het woord dat moet rijmen.

2. Weet je geen cadeau te verzinnen? Denk dan ook aan een ‘beleving’. Organiseer een rondleiding door iemands woonplaats, bied jezelf aan voor een avondje babysitten of nodig iemand uit voor een etentje.

3. Cadeaupapier dat je overhebt, houd je mooi door er een lege wc-rol omheen te doen.

4. Kies voor de sint-aanbieding van Boeketcadeau.nl: een bos bloemen mét chocoladeletter. Eventueel met vaas.

* 4 Uitpakken is het nieuwe inpakken

Voor kinderen is de inhoud van elk pakje weer spannend. Probeer daarom het uitpakmoment zo lang mogelijk te rekken. Verpak hiervoor kleine cadeaus in oneindig veel papier, of pak een briefje in met een aanwijzing naar een verstopplek.

*5. Voor de mooiste sint-herinneringen

Mensen vergeten wat je hebt gezegd of gedaan, maar ze vergeten nooit hoe je ze hebt laten voelen. Zorg daarom voor een knusse, liefdevolle sfeer in huis. Met schitterend kaarslicht, lekker eten en geurende bloemen. Want niet de cadeaus, maar het oprecht aandacht hebben voor elkaar, dat is uiteindelijk waar het op 5 december om draait.

Sinterklaas met boeketcadeau.nl

 

Wij wensen iedereen een fijne sinterklaas! 


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Prijzen zijn inclusief BTW
  4. Duurzaam
  5. Goede Doelen
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Vacature
  5. Sitemap
  6. Algemene voorwaarden
  7. Privacy
  8. Links
  9. BoeketCadeau winkel
  10. Bruidsboeket informatie
 4. Gratis Betaalmethoden