X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
 1. Bezorging in Nederland
  slechts v.a. € 7,95
 2. Versgarantie
  7 dagen
 3. Particulieren veilig betalen
  Gratis factuur voor bedrijven
 4. Geen inlog nodig
  Anoniem versturen

BoeketCadeau.nl zorgt er samen met DriveNeutral voor dat hun verzendingen CO2 neutraal verstuurd kunnen worden.

 

Bij het versturen van uw pakketje komt CO2 uitstoot vrij, maar door bewust te kiezen voor de extra optie zorgt u ervoor dat deze CO2 uitstoot wordt gecompenseerd.

Dit kost u slechts 5 cent omdat de bomen die worden geplant maximaal benut worden. Zo blijven de meeste bomen 30 jaar staan om CO2-uitstoot op te vangen. Bovendien wordt uw order samen met meerdere andere orders verzonden. Dit betekent dat uw verzending slechts een klein deel van de totale uitstoot van de bezorgauto hoeft te compenseren.

 

Nu denkt u misschien: ‘leuk die Co2-compensatie, maar hoe weet ik zeker dat mijn 5 cent ook daadwerkelijk in het tropische bos terechtkomt?’ Om dit te garanderen werkt DriveNeutral samen met stichting Trees for All, de enige stichting in Nederland die gemachtigd is om bomen te planten voor CO2-compensatie. Trees for All heeft het officiële CBF-keurmerk.

 

Momenteel investeert BoeketCadeau.nl in een boomplant project in Bolivia, genaamd het arBolivia project. Binnen dit project is lokale bevolking verantwoordelijk voor de aanplant van nieuw bos. De boeren benutten dit als gebruiksbos. Dankzij verbeterde landbouwmethoden en veeteelt onder de (fruit)bomen kunnen zij hun inkomen vergroten.

 

Dat is bevorderlijk is voor de plaatselijke bevolking, maar ook voor CO2 compensatie. Dit project is namelijk specifiek gericht op het compenseren van schadelijke uitlaatgassen. De reden waarom dit in Bolivia gebeurd is simpel: een boom groeit daar vijf keer zo snel als in Nederland, aangezien er een tropisch klimaat heerst en hierdoor planten en bomen altijd groen zijn en niet te maken hebben met een winterstop.

 

BoeketCadeau.nl heeft een officieel certificaat waaruit blijkt dat zij de CO2 uitstoot compenseren. Dit certificaat vindt u hier

 1. Informatie klantenservice
  1. Meest gestelde vragen
  2. Bezorginformatie
  3. Bestelinformatie
  4. Betaalinformatie
  5. Garantie en klachten
 2. Informatie Zakelijk
  1. Informatie zakelijk
  2. Meerdere adressen
  3. Duurzaam
 3. Algemene informatie
  1. Alles over bloemen
  2. Locaties Nederland
  3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
  4. Sitemap
  5. Algemene voorwaarden
  6. Privacy
  7. BoeketCadeau winkel
  8. Vacature
 4. Gratis Betaalmethoden