X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Waarom september het nieuwe januari is

06-09-2017

Januari is bij uitstek de maand van goede voornemens. Een vers jaar vraagt om verandering. Maar in de loop van het jaar blijkt het nog knap lastig om je voornemens daadwerkelijk vol te houden. Gelukkig hebben we september nog. De perfecte maand voor een herkansing. Waarom september zich daar goed voor leent, lees je in deze blog. Zo ben je extra gemotiveerd om het jaar af te sluiten als de persoon die jij écht wilt zijn.

September is het nieuwe januari Boeketcadeau.nl

Negende maand

In onze kalender is september de negende maand van het jaar. Hierdoor is algauw het bruggetje gemaakt naar de geboorte van een baby. En een nieuw leven is letterlijk een nieuw begin. Dat september de negende maand is, is symbolisch gezien dus een geweldig moment voor een schone lei. Wat zou jij anders doen als je opnieuw mocht beginnen?

Minder zon = minder onrust

In september verliest de zon aan kracht. Hier kun je melancholisch van worden. Maar bekijk het ook eens van de zonnige kant ;-). Minder zon betekent immers minder onrust dat je naar buiten moet. Hierdoor heb je eindelijk tijd om je administratie aan te pakken, te klussen in huis of je meubels goed in de was te zetten. Of eindelijk aan die online taalcursus te beginnen, zodat je je volgende zomer beter verstaanbaar kunt maken op vakantie in Frankrijk. 

Begin van het schooljaar

Afhankelijk hoe de zomervakantie in jouw regio valt, zijn jouw kinderen of die in je omgeving weer naar school. Dat betekent dat het ritme weer normaal is en iedereen weer aan de slag gaat. Nu de temperaturen buiten nog aangenaam zijn, breng je de kinderen natuurlijk op de fiets naar school. En haal je je boodschappen op de fiets. Zo maak je meteen een vliegende start in je voornemen meer te bewegen.

Herfst in aantocht

Met de ‘r’ in de maand is ook de herfst in aantocht. Dat betekent dat de natuur zich weer van z’n prachtige kant laat zien. Bladeren aan de bomen beginnen te kleuren en in het bos komen voorzichtig de paddenstoelen tevoorschijn. Een duidelijke start van een nieuw seizoen. En een mooie gelegenheid om zelf te veranderen. Maak je hoofd leeg tijdens een fijne boswandeling en schrijf bij thuiskomst op wat je nog voor het eind van het jaar bereikt wilt hebben. 

September is het nieuwe januari Boeketcadeau.nl

Beter slapen, beter humeur

De dagen van uren in de tuin zitten of op het strand blijven hangen zijn voorbij. Het wordt sneller donker, waardoor je automatisch vroeger naar bed gaat. Is een van je voornemens om vaker een boek te lezen? Ga dan nog een uurtje vroeger naar bed en neem je boek mee. Zo val je makkelijker in slaap dan als je tv kijkt voor het naar bed gaan. Doordat het ’s avonds afkoelt, is het ’s nachts minder warm in huis. Dit komt je nachtrust en dus je humeur ten goede. Nóg een voordeel van deze periode van het jaar!

 

P.S. Lukt het je om je voornemens vol te houden? Trakteer jezelf dan op een mooie bos bloemen en bestel deze online. Kies bijvoorbeeld voor ons Nazomer boeket roze donker roze

September is het nieuwe januari Boeketcadeau.nl


Bloemen bezorgen? Kies BoeketCadeau

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden