X
Bestaande klanten loggen hier in:
Wachtwoord vergeten?
Welkom bij boeketcadeau.nl

Bij Boeketcadeau.nl kunt u afrekenen zonder een account aan te maken.

Maakt u vaker gebruik van Boeketcadeau.nl dan kunt u een account aanmaken om bijvoorbeeld te voorkomen dat u telkens opnieuw uw adres-gegevens moet invullen. Gemakkelijk en snel!

Nieuw bij Boeketcadeau.nl?
X
  1. Bezorging in Nederland
    slechts v.a. € 7,95
  2. Versgarantie
    7 dagen
  3. Particulieren veilig betalen
    Gratis factuur voor bedrijven
  4. Geen inlog nodig
    Anoniem versturen
Geplaatst door:
Carolien
Carolien

Verschillende geboorte boeketten

27-12-2019

Is er bij familie of vrienden en vriendinnen een baby’tje geboren? Dan kun je natuurlijk niet op kraambezoek verschijnen zonder cadeautje. Wil jij iets leuks meebrengen? Kies dan voor een leuke geboorte boeket met cadeaus. Je kunt er bij een boeket voor kiezen of je dit zelf als cadeautje meeneemt of dat je dit al als cadeau laat bezorgen. Meer weten over verschillende geboorte boeketten? Je leest het hier.

Verschillende boeketten

In ons assortiment vind je ook verschillende geboorte boeketten met leuke en kleine cadeautjes erbij. Niet alleen verdient het pasgeboren kindje een leuke knuffel of kleertjes, maar ook de ouders verdienen een bos bloemen. In ons assortiment zijn verschillende knuffels te vinden voor een pasgeboren meisje of jongen. Andere knuffels zijn weer te verkrijgen met verschillende boeketten, die ook zijn samengesteld met roze of blauwe bloemen.

Boeketten in combinatie met cadeautjes

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Een paar lekkere chocolaatjes passen er namelijk ook goed bij. Het hangt er dus maar net vanaf waar jij de ouders ook blij mee maakt. Kies bijvoorbeeld voor een fruitmand, een boeket in combinatie met een knuffel of chocolade, een grote bloementaart of een mooie ballon met een knuffel. Je bent er in ieder geval zeker van dat de ouders blij zijn met het cadeau, want het ziet er enorm gezellig uit.

Meer weten? Vraag de experts!

Heb je vragen over de verschillende geboorte boeketten in het assortiment van Boeketcadeau? Onze klantenservice staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Heb je dit cadeau eigenlijk vandaag nog nodig? Plaats jouw geboorte boeket voor 12:00 uur en het wordt dezelfde dag nog geleverd, op jouw adres of al direct bij de ouders van het pasgeboren kindje.

  1. Informatie klantenservice
    1. Meest gestelde vragen
    2. Bezorginformatie
    3. Bestelinformatie
    4. Betaalinformatie
    5. Garantie en klachten
  2. Informatie Zakelijk
    1. Informatie zakelijk
    2. Meerdere adressen
    3. Duurzaam
  3. Algemene informatie
    1. Alles over bloemen
    2. Locaties Nederland
    3. Waarom BoeketCadeau.nl ?
    4. Sitemap
    5. Algemene voorwaarden
    6. Privacy
    7. BoeketCadeau winkel
    8. Vacature
  4. Gratis Betaalmethoden